چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ 08 October 2025
چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
کد خبر: ۸۸۶۹۰

وضعیت آب‌وهوا؛ ورود سامانه بارشی به کشور

وضعیت آب‌وهوا؛ ورود سامانه بارشی به کشور
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به پایداری هوا طی دو روز آینده (۴ و ۵ بهمن‌ماه) به احتمال افزایش غلظت آلاینده‌های جوی اشاره کرد و در ادامه از ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی دو روز پنجشنبه و جمعه (۴ و ۵ بهمن‌ماه) آینده در غالب مناطق کشور جو پایدار خواهد بود و انتظار می‌رود طی این دو روز به‌تدریج در شهرهای صنعتی غلظت آلاینده‌های جوی افزایش یابد.

ورود سامانه بارشی به غرب کشور

وی ادامه داد: جمعه سامانه بارشی از غرب وارد کشور می‌شود و مناطقی از غرب و شمال غرب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این سامانه شنبه (۶ بهمن‌ماه) سبب بارش در نیمه غربی کشور خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: یکشنبه (۷بهمن‌ماه) بارش در غرب، جنوب غرب، ارتفاعات البرز مرکزی، دامنه و ارتفاعات زاگرس، غرب سواحل دریای خزر، شمال فارس و جنوب اصفهان ادامه خواهد داشت. 

پیش‌بینی گرد و خاک در نوار شرقی و جنوب شرق کشور

ضیاییان در ادامه گفت: طی دو روز آینده (پنجشنبه و جمعه) در نوار شرقی و جنوب شرق کشور وزش باد شدید با احتمال گردوخاک پیش‌بینی می شود. طی این دو روز شرق خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و دریای خزر مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران پنجشنبه (۴ بهمن‌ماه) نیمه ابری، در بعضی ساعت‌ها غبار رقیق و گاهی وزش باد با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی ‌ جمعه (۵ بهمن‌ماه) نیمه ابری همراه با غبار محلی با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا (۴بهمن‌ماه) و پس فردا (۵بهمن‌ماه) بندرعباس با دمای ۲۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۲- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

صحت پیش‌بینی هواشناسی ۸۰ درصد است. 

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

استاد فیزیک دانشگاه: اگر سراغ اسنپ نروم، پای زندگی‌ام لنگ می‌زند

پرتره مرموز و مبهم ولادیمیر پوتین | از زندگی با موش‌ها تا جاسوسی در آلمان شرقی +تصاویر

ظریف: ما در دو گذشته زندانی هستیم؛ در این دو زندان یا در خیال زندگی می کنیم یا ناامیدی | می‌شود هم آمریکا را شکست داد و هم در داخل آمریکا کار کرد؛ به شرطی که خودمان را باور کنیم | ما همه چیز را باور داریم غیر از دیپلماسی را

مشاور سیاسی پزشکیان: برجام بدون تردید یکی از پیوندهای مهم ایران با ساختارهای نظام بین‌الملل بود

حماس: ذهنیت سران تل‌آویو، فاشیستی است

حماس از تبادل فهرست اسرا خبر داد | در شرم‌الشیخ چه می‌گذرد؟

مقام روس: تامین موشک «تام‌هاوک» برای اوکراین را با آمریکا تلافی می‌کنیم

بارورسازی ابرها در حوضه دریاچه ارومیه در اولویت اجرا قرار گرفت

۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ معلول جسمی نمی‌توانند وارد مدارس عادی شوند

ریابکوف: آمریکا آزمایش هسته‌ای انجام دهد، مسکو هم اقدام می‌کند

ویدیو؛ سیگار کشیدن پیرمرد ۹۶ساله‌ ایرانی در اتاق عمل؛ «شاید این آخرین بار باشد»

نایب رئیس مجلس: طرح‌های ملی، ۲۹ سال زمان می‌برد تا تکمیل شوند

ویدیو؛ پیرمرد دوره‌گرد لاهیجانی، استاد زبان انگلیسی است!

زمان اعلام نتایج نهایی کنکور مشخص شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی