جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ 05 September 2025
دوشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
کد خبر: ۸۸۹۹۳
واکنش وزیر علوم به اظهارات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

حذف تاثیر قطعی معدل در پایه‌های «یازدهم» و «دوازدهم» به رای گذاشته نشد

حذف تاثیر قطعی معدل در پایه‌های «یازدهم» و «دوازدهم» به رای گذاشته نشد
 حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، با انتشار دو استوری در صفحه شخصی خود در شبکه اینستاگرام به اظهارات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی واکنش نشان داد.

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، با انتشار دو استوری در صفحه شخصی خود در شبکه اینستاگرام به اظهارات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی واکنش نشان داد و نوشت:

۱- در جلسه‌ی اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث تاثیر مثبت یا قطعی معدل بر نتایج آزمون سراسری مورد بازبینی و بررسی مجدد قرار گرفت. دغدغه اصلی همه اعضا رسیدن به مصوبه‌ای بود که اولا به عدالت اجتماعی نزدیک‌تر باشد و دوم از اضطراب و دغدغه دانش‌آموزان و خانواده‌ها بکاهد.

۲- در این زمینه دیدگاه رئیس‌جمهور و دولت و برخی دیگر از اعضای شورا ترجیح تاثیر مثبت معدل سال دوازدهم بود، به عنوان نمونه سازمان سنجش در جلسات ستاد عالی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مکاتبات رسمی و بعضا محرمانه دلایل و مستندات خود برای تاثیر مثبت معدل سال دوازدهم را ارائه کرده بود که در صورت لزوم قابل انتشار است.

۳- در عین حال نظر بخش دیگری از شورا برمبنای مستنداتی دیگر حفظ رویه موجود برمبنای تاثیر قطعی معدل بود. در نهایت پس از رای‌گیری، تاثیر قطعی معدل پایه دهم حذف شد و تاثیر قطعی پایه‌های ۱۱ و ۱۲ باقی ماند.

۴- لازم به ذکر است اساسا حذف تاثیر قطعی معدل در پایه‌های یازدهم و دوازدهم به رای گذاشته نشد، بنابراین آن دسته از اعضای دولت که عضو شورا هستند مجبور بودند به گزینه‌ی «تنها حذف تاثیر قطعی معدل در پایه دهم» رای بدهند. به علاوه رئیس سازمان سنجش قصد شرکت در جلسه و اظهار کارشناسی سازمان را داشت که متاسفانه اجازه ورود پیدا نکرد و دعوت نشد.

در پایان مجددا یادآوری می‌شود که دغدغه همه اعضای شورا عدالت آموزشی، بازگشت کیفیت به آموزش و ارتقای توانمندی دانش آموزان عزیز است ولیکن در انتخاب مسیر گاهی اختلاف نظر رخ می‌دهد.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی