جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ 14 February 2025
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۳
کد خبر: ۸۹۲۴۲

مکران و پایان زودهنگام یک رویا

مکران و پایان زودهنگام یک رویا
همین چند روز پیش بود که بسیاری از افزایش قیمت زمین و ‌حضور سرمایه‌گذزان در مکران خبر می‌دادند. اما حالا خبر رسیده که دبیرخانه شورای توسعه مکران تعطیل شده است.

روزنامه شرق نوشت: «شاید باور نکنید من هر شب خواب مکران را ‌می‌بینم و ترسم این است که نتوانم کاری کنم». این بخشی از اظهارات علی عبدالعلی‌زاده، نماینده ویژۀ رئیس‌جمهور است.
 حالا خبر رسیده که تا پایان بهمن امسال فعالیت دبیرخانه شورای توسعه مکران متوقف خواهد شد. دستور این انحلال توسط عبدالعلی‌زاده صادر شده.

 طبق دستور عبدالعلی‌زاده باید با کلیۀ نیروهای مامور و قراردادی دبیرخانۀ شورای توسعۀ مکران تا پایان بهمن‌ماه تسویه حساب شود.

حالا  باید دید این در راستای گسترش و توسعه  و یا بازگشایی یک سازمان دیگر برای توسعه وپاینخت شدن مگران است یا پایان رویای پایتخت شدن آن.

 

مکران و پایان زودهنگام یک رویا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی