۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۲:۲۸
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
کد خبر: ۸۹۲۵۴

قالیباف: خدا شاهد است که ما در مجلس هرگز دنبال مچ گیری نیستیم

قالیباف: خدا شاهد است که ما در مجلس هرگز دنبال مچ گیری نیستیم
 رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امام راحل عزت را به امت اسلامی برگرداند و مردم ایران را به ملتی قوی تبدیل کرد. 

محمد باقر قالیباف روز دوشنبه در نشست مشترک سران قوا و معاونان قوای سه گانه ضمن تبریک ماه شعبان اظهار داشت: اگر بخواهیم مقطعی از تاریخ را با انقلاب اسلامی مقایسه کنیم، عید سعید غدیر خم شبیه ترین به آن است؛ عیدی که اکمال دین و عید ولایت بود که به برکت امام در تاریخ تکرار شد.

وی افزود: امام مجددا اسلام را زنده کرد، عزت را به امت اسلامی برگرداند و امر ملی را در کشور ما احیا کرد و مردم ایران را به ملت قوی در سایه دین شکل و حضور داد و در مسیر احکام الهی پیش برد.

قالیباف تصریح کرد: فتح الفتوح امام این بود که تحولی در انسان ها و یکایک جوانان ایجاد کرد که این امانت دست یکایک ماست که باید قدر بدانیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امام مردم باور بود و ایمان به مردم داشت و همیشه دغدغه مردم به خصوص مستضعفین و محرومان را داشت. این جمله را امام فرمودند آن‌هایی که تا انتهای خط با انقلاب هستند، آن‌هایی هستند که طعم فقر را چشیدند و باید اولویت ما آن ها باشد. به برکت امام است که ما طعم استقلال را چشیده و از زیر سلطه آمریکا و همه سلطه‌گران خارج شدیم و عزت نفس و اعتماد به نفس پیدا کردیم و «ما می‌توانیم» را عینیت بخشیدیم و این‌ها مسیری است که به عنوان مسیر راه شهدا و امام شهدا تحت رهبری مقام معظم رهبری باید پیش ببریم.

وی با تشکر از رئیس جمهور برای میزبانی این جلسه بیان کرد: پیش از این چنین جلسه ای در دولت شهید رئیسی بدون حضور قوه قضاییه تشکیل شد اما امروز این جلسه به برکت ایام دهه مبارک فجر و حضور هر سه قوه تشکیل شد، در این جلسه همه کسانی که خوب و بد کشور با عملکرد آن ها رقم می‌خورد؛ حضور دارند، به تعبیر مقام معظم رهبری، بدانیم که فردای قیامت خدا بیشتر از کارهای نکرده ما نسبت به کارهای کرده ما، توضیح می‌خواهند.

قالیباف ادامه داد: با توجه به آغاز اجرای برنامه هفتم و شروع به کار مجلس و دولت، بهتر است هر چند وقت یکبار این جلسه بر محور کار برگزار شود.

قوا باید با یکدیگر همدلی و همکاری داشته باشند

رئیس مجلس تاکید کرد: انقلاب را وحدت به پیروزی رساند، تداوم انقلاب در گرو وحدت است؛ در جلسه معارفه آقای اژه‌ای گفتم که باید قوا با یکدیگر همدلی و همکاری داشته باشیم اما اگر این موضوع منجر به هم‌افزایی نشود، چه خاصیتی دارد پس باید خروجی هم افزایی باشد که ذینفع نهایی باید مردم به خصوص محرومان و مستضعفین باشند و آن هایی که در زیر فشارهای اقتصادی له می شوند و به حرمت اسلام و اهل بیت و دین دم نمی آورند و به ما چیزی نمی گویند.

وی افزود: هر اسمی همچون وحدت، وفاق و همدلی می‌خواهیم بگذاریم اما خروجی آن باید مشخص شود؛ دوستان گفتند که این جلسه برای همدلی و حل مشکل مردم است پس از نصیحت بگذریم؛ اینجا ما همه مسئولیم و باید کاری انجام بدهیم، وحدت، همدلی، وفاق باید سیستمی و تشکیلاتی و با شاخص همراه باشد، چون ما در چارچوب قانون کار می‌کنیم.

رئیس مجلس افزود: همواره رئیس جمهور در جلسات تاکید داشتند که وفاق دو شاخص سیاست‌های رهبری و برنامه هفتم را دارد؛ باید این موضوع مبنای کار ما باشد و بسنجیم که آیا با این شاخص در مسیر گره گشایی از کار مردم هستیم یا خدای نکرده جریانات فرعی و حاشیه‌ای ما را از متن اصلی دور می‌کنند.

مجلس به دنبال مچ گیری نیست

قالیباف ادامه داد: ما در مجلس حین انجام وظایف قانونی و نظارتی، تذکرات لازم را می دهیم اما خدا شاهد است که هرگز دنبال مچ گیری نیستیم و هرگز در کمین ننشسته ایم که یک ضعف دولت را برجسته کنیم بلکه می خواهیم کمکی کرده و کاری برای مردم انجام دهیم. طبیعتا حرکت دولت و مجلس قوه قضاییه هم منجر به این اتفاق شود.

برنامه هفتم میثاق ملی ماست

قالیباف با بیان این که برنامه هفتم میثاق ملی ماست، گفت: در سال ۱۴۰۴ سند چشم‌انداز  ۲۰ سال تمام می شود و تنها سند اصلی ما برنامه هفتم است لذا باید برنامه هفتم مبنای کار ما باشد، پیشنهاد می کنم کارهایی که طبق برنامه هفتم مهم و فوری و با اولویت مسائل اقتصادی است را انتخاب کرده و مشکلات را حل کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که باید از کارهای حاشیه ای پرهیز کنیم، اظهار داشت: تمام تلاش دشمن این است که دو قطبی سازی ایجاد کند، دو قطبی سازی که در ظاهر مشروعیت بدهد، حیدری نعمتی می کند، کشور را از مدار کار و فعالیت خارج می کند و به حاشیه می برد، نباید این اتفاق بیافتد ما باید توجه کنیم و از مسیر اصلی خارج نشویم و مسائل اصلی را قربانی مسائل فرعی نکنیم.

وی با اشاره به این که ما امروز ۱۲ هزار قانون داریم که برخی از آنان غیرشفاف و منسوخ شده است، گفت: ما به گونه ای کار را به پیش می بریم که در همین یکی دو سال اول مجلس همه این ۱۲ هزار قانون را به یک سوم تبدیل می کنیم.

منبع:ایرنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی