سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۲
کد خبر: ۸۹۲۹۷

این افراد تا سه سال نمی‌توانند خون بدهند

این افراد تا سه سال نمی‌توانند خون بدهند
معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون گفت: اگر فردی مقیم مناطق مالاریاخیز بوده باشد تا سه سال نمی‌تواند خون بدهد و اگر سفر رفت و برگشت داشته باشد تا یک سال اجازه خون دادن ندارد. درمورد ساکنان محل شیوع جنون گاوی در زمان فراگیری بیماری نیز هیچوقت اجازه خون دادن داده نخواهد شد.

عبادالله سالک مقدم، معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون امروز دوشنبه ۱۵ بهمن در جمع خبرنگاران، درباره ممانعت اهدای خون ایرانیانی که مدت طولانی در خارج از کشور ساکن بوده‌اند، گفت: بستگی به منطقه‌ سکونت آن‌ها دارد. گاهی افراد در خارج از کشور بوده‌اند و مشکلی برای اهدای خون آن‌ها وجود ندارد. گاه فرد ساکن مناطق نادر مالاریاخیز بوده است یا در محدوده زمانی خاص که جنون گاوی در نقاطی از بریتانیا مانند اسکاتلند شیوع داشته در این کشورها حضور داشته است.

وی افزود: این افراد به خاطر خطر وجود عامل بیماری مانند مالاریا در خون اهدایی از انتقال خون منع می‌شوند. اگر فرد مقیم مناطق مالاریاخیز بوده باشد تا سه سال نمی‌تواند خون بدهد و اگر سفر رفت و برگشت داشته باشد تا یک سال اجازه خون دادن ندارد.

او ادامه داد:  درمورد ساکنان محل شیوع جنون گاوی در زمان فراگیری بیماری نیز هیچوقت اجازه خون دادن داده نخواهد شد. اما مسافران کشورهای خارجی دیگر مانند ژاپن منعی ندارند. این استانداردها را کشورهای دیگر هم دارند و مثلا اگر کسی از مناطق مالاریاخیز آمده باشد نمی‌تواند خون اهدا کند و یا از خارجی‌ها خون نمی‌گیرند.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار کرد +عکس

هاآرتص: شاید نتانیاهو به ترامپ احساس حسادت می‌کند

شناسایی و پلمپ کارخانه تولید لوازم آرایشی تقلبی با برندهای معروف

پیشنهاد سردبیر
زندگی