سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ 05 August 2025
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
کد خبر: ۸۹۳۴۱

آغاز فروش نقدی و اقساطی خودرو برقی کرمان موتور با امتیازات ویژه (+جزئیات و جدول فروش و مشخصات خودرو)

در این طرح فروش، امتیازهای ویژه‌ای برای خریداران در نظر گرفته شده است.کارت شارژ با موجودی 5 میلیون تومان یکی از مزایای خرید خودرو در این طرح است.در این طرح، سرویس دوره‌ای رایگان 50 و 100 هزار کیلومتری برای متقاضیان در نظر گرفته شده است.
کرمان موتور از آغاز فروش نقدی و اقساطی خودرو جک EJ7 پلاس با امتیازهای ویژه خبر داد.
 
به گزارش فراز طرح فروش خودرو EJ۷ پلاس در دو روش نقدی و اقساطی آغاز و امتیازهای ویژه‌ای برای هر دو طرح در نظر گرفته شده است.
 
براساس این گزارش، طرح فروش خودرو EJ۷ پلاس کرمان موتور از ۱۵ بهمن به صورت اینترنتی آغاز شده است و تا ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.
 
خودرو EJ7 پلاس در روش فروش نقدی با تخفیف 25 میلیون تومانی و قیمت یک میلیارد و 675 میلیون تومان به متقاضیان خودرو عرضه می‌شود.
 
فروش اقساطی خودرو EJ7 پلاس نیز با پیش‌پرداخت یک میلیارد تومانی و اقساط 12 و 24 ماهه آغاز می‌شود و چک‌های بازپرداخت اقساط به صورت هر سه ماه یکبار در وجه شرکت صادر خواهد شد.
در بازپرداخت 12 ماهه، مبلغ هر چک 183 میلیون و 443 هزار تومان تعیین شده است و در بازپرداخت 24 ماهه نیز 8 فقره چک به مبلغ 99 میلیون و 989 هزار تومان از خریداران اخذ خواهد شد.
 
 
 
 

جدول فروش به شرح زیر است

آغاز فروش نقدی و اقساطی خودرو برقی کرمان موتور با امتیازات ویژه (+جزئیات و جدول فروش و مشخصات خودرو)
در این طرح فروش، امتیازهای ویژه‌ای برای خریداران در نظر گرفته شده است.کارت شارژ با موجودی 5 میلیون تومان یکی از مزایای خرید خودرو در این طرح است.در این طرح، سرویس دوره‌ای رایگان 50 و 100 هزار کیلومتری برای متقاضیان در نظر گرفته شده است.
 
تحویل خودروها در این طرح نیز 30 روز کاری در نظر گرفته شده است و جریمه تاخیر در تحویل 2.5 درصدی به خریداران تعلق می‌گیرد.
 
امکان انتخاب سه رنگ سفید، مشکی متالیک و خاکستری برای متقاضیان خودرو EJ7 پلاس وجود دارد.
 

امکانات خودرو EJ7 پلاس

 
 EJ7 پلاس در واقع نسخه آپشنال خودرو EJ7 محسوب می‌شود. خودرو EJ7 پلاس به 6 کیسه هوا و درب صندوق عقب برقی با قابلیت تشخیص موانع مجهز شده است که در نسخه معمولی دیده نمی‌شود.
 
از دیگر امکانات این خودرو که در خودرو EJ7 دیده نمی‌شود باید به سانروف پانورامیک با پرده برقی، آینه جانبی تاشونده برقی، شیشه‌های جانبی تک لمسی با قابلیت تشخیص موانع، نور محیطی کابین، تریم داخلی دورنگ چرم و پارچه و چراغ خوشامدگویی اشاره کنیم. همچنین امکان استفاده از صندلی برقی 4 جهته و گرمکن صندلی برای راننده نیز فراهم است.برند تایرها نیز در خودرو EJ7 پلاس تغییر کرده است.
منبع: عصرایران
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

ایران، محور رایزنی روبیو با وزرای خارجه انگلیس و فرانسه

لقب جدید برادر داماد رئیسی برای کاظم صدیقی که بالاخره استفعا کرد؛ برای عالم ربانی، آبرو دادن و فدا شدن در راه ولایت، همه‌اش شیرین است!

روزنامه اصولگرا: تصویر سحر امامی باید دست‌نخورده بماند

درخواست ایرلند از گوترش: فصل هفتم منشور سازمان ملل علیه اسرائیل را اجرا کنید

دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان؛ ماجرا چه بود؟

یمن یک موشک بالستیک به اسرائیل شلیک کرد

کیفیت هوای تهران؛ صبح سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان در صف رفع ایرادات

رایزنی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و آمریکا؛ دومین تماس در کمتر از دو هفته

توضیحات صداوسیما درباره گزارش حاشیه‌ساز «حسینی‌بای» از مرکز «هماهنگی و کنترل آب تهران»

تنها پایتخت جهان، بدون تصادف مرگبار رانندگی!

بالاخره گوشی برای بچه‌ها خوب است یا نه؟

دو کلمه حرف حساب | سوراخ استاکس نت در شبکه آب تهران!

پیشنهاد سردبیر
زندگی