۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۲۹
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
کد خبر: ۸۹۳۹۱

پاکسازی دولت ترامپ به سازمان سیا رسید

پاکسازی دولت ترامپ به سازمان سیا رسید
یک شبکه خبری آمریکایی از بازخرید و استعفای اجباری کارکنان سازمان سیا خبر داد.

 وب سایت شبکه خبری سی ان ان نوشت:سازمان سیا پیشنهادات بازخرید را به تمام کارکنان خود ارسال می‌کند. طبق گفته‌ی سخنگوی سازمان سیا و دو منبع آشنا با این پیشنهاد، که بخشی از تلاش‌های رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای کوچک‌سازی دولت فدرال و تطبیق آن با دستورکار خود بود. سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده (CIA) روز سه‌شنبه اولین نهاد بزرگ امنیت ملی بود که پیشنهادات بازخرید از سوی دولت را به تمام کارکنان خود ارائه داد.

در این پیشنهاد دولتی که سخاوتمندانه عنوان شده،  به کارکنان فدرال اعلام شده است که  شغل خود را ترک کرده و حدود هشت ماه حقوق و مزایا دریافت کنند. این در حالی است که این دستور تا سه‌شنبه گذشته به بیشتر مشاغل امنیت ملی ارائه نشده بود، که به نظر می‌رسد به علت درک اهمیت نقش‌های امنیت ملی در حفظ امنیت کشور باشد.

سخنگوی سیا اعلام کرد که این اقدام بخشی از تلاش‌های جان راتفلیف(رئیس سیا) برای اطمینان از اینکه نیروی کار سیا به اولویت‌های امنیت ملی دولت پاسخ‌گو باشد طراحی شده است. او  افزود که این بخشی از استراتژی کلی برای وارد کردن انرژی جدید به این آژانس است.

با این حال، حتی با اینکه این پیشنهاد به تمام کارکنان سازمان ارسال شد، هنوز مشخص نبود که آیا همه آن‌ها اجازه خواهند داشت از این پیشنهاد استفاده کنند یا خیر. برخی مشاغل و زمینه‌های تخصصی به نظر می‌رسد که محدود خواهند بود. یکی از منابع آشنا با این پیشنهاد اشاره کرد که این تلاش به‌مراتب کمتر از آن چیزی است که در آژانس‌های خدمات عمومی که مشاغل امنیت ملی ندارند، مشاهده می‌شود. همچنین یک نکته دیگر این است که جان راتفلیف این اختیار را دارد که در زمینه زمان‌بندی خروج افسران در حوزه‌های حیاتی، انعطاف‌پذیری داشته باشد.

طبق گفته دو منبع آشنا به این دستورات اجرایی؛ دفتر مدیریت منابع انسانی هفته گذشته دستورالعمل‌های داخلی صادر کرده بود که ممکن است برخی از افسران دفتر مدیر اطلاعات ملی (ODNI) قادر به شرکت در برنامه باشند، اما نه تمام موقعیت‌ها در ODNI لزوماً  کسانی که واجد این شرایط خواهند بود در این دستورالعمل قرار می گیرند.

طبق گفته یکی از منابع آشنا با این موضوع؛ تصمیم برای گنجاندن سازمان سیا در این برنامه به نظر می‌رسد که یک تصمیم تازه باشد. تا هفته گذشته، نیروی کار سیا همچنان از مسئولان مطلع می‌شدند که آنها در حال بررسی این موضوع هستند که آیا برای این برنامه واجد شرایط خواهند بود یا خیر؟

پیشنهاد گسترده سیا نخستین بار توسط وال استریت ژورنال گزارش شد.

ترامپ و متحدانش زمانی اظهار داشته‌اند که افسران اطلاعاتی سیا جزو یک “دولت سایه” هستند که قصد دارند او را تضعیف کنند، و برخی از منتقدان برنامه استعفای معوقه را به‌عنوان یک پاکسازی توصیف کرده‌اند، موضوعی که مقامات ترامپ آن را رد کرده‌اند.

برخی از مقامات امنیت ملی در دایره ترامپ معتقدند که سیا در سال‌های اخیر بیش از حد به تحلیل‌های اطلاعاتی گرایش پیدا کرده و به قیمت کاهش جمع‌آوری اطلاعات به‌طور پنهانی و انجام عملیات‌های سری، این کار را انجام داده است،وظایفی که به بخش کوچکتر عملیات‌های این سازمان مربوط می‌شود.

جان راتفلیف در جریان جلسه تأیید صلاحیت خود وعده داده بود که هم در جمع‌آوری اطلاعات و هم در عملیات‌های پنهانی دوباره سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

او در سخنرانی ابتدایی خود گفت: “به افسران شجاع سیا که در سراسر جهان به این صحبت‌ها گوش می‌دهند می گویم: اگر همه این‌ها شبیه به چیزی است که شما برای آن به سیا پیوستید، پس خود را آماده کنید و کمربندتان را ببندید تا تغییراتی ایجاد کنید.” او ادامه داد: “اگر اینطور نیست، پس وقت آن است که به دنبال شغلی جدید باشید.”

برنامه استعفای معوقه یا بازخرید کارکنان در سراسر دولت موجی از اعتراضات را به‌دنبال داشته است. این پیشنهاد بحث‌برانگیز که اتحادیه‌ها از اعضای خود خواسته‌اند که آن را نپذیرند، در تاریخ 28 ژانویه از طریق یک ایمیل گروهی از دفتر مدیریت منابع انسانی به کارکنان فدرال اعلام شد.

دولت ترامپ اکنون در حال برنامه‌ریزی برای اخراج گسترده کارکنان فدرال است، به‌طوری‌که کارکنانی که از پیشنهاد استعفای معوقه استفاده نمی‌کنند، در معرض خطر از دست دادن شغل خود قرار خواهند گرفت.

این اخراج‌ها که در داخل دولت به‌عنوان “کاهش نیروی فراگیر” شناخته می‌شود، انتظار می‌رود به‌زودی پس از مهلت پنج‌شنبه که دفتر مدیریت منابع انسانی برای پذیرش بسته استعفا توسط کارکنان تعیین کرده، آغاز شود.

این بسته به کارکنان این امکان را می‌دهد که داوطلبانه از کار خود استعفا دهند و تا تاریخ 30 سپتامبر حقوق خود را دریافت کنند، بدون آنکه مجبور باشند به ادامه کار خود بپردازند. هنوز مشخص نبود که آیا این شرایط مشابه برای کارکنان سیا نیز در نظر گرفته شده است یا خیر.

منبع:خبرآنلاین

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی