شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ 26 July 2025
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۸۹۴۲۴

اعتراض گسترده دموکرات‌ها علیه «ایلان ماسک»

اعتراض گسترده دموکرات‌ها علیه «ایلان ماسک»
قانون‌گذاران دموکرات پس از انتشار گزارش‌ها درباره دسترسی متحد نزدیک ترامپ به داده‌های حساس سامانه‌های مالی فدرال، دست به یک تجمع اعتراضی گسترده مقابل ساختمان وزارت خزانه‌داری زدند.

در پی انتشار گزارش‌هایی درباره دسترسی تیم «ایلان ماسک» میلیاردر حوزه فناوری و از متحدان نزدیک «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به اطلاعات و داده‌های حساس سامانه‌های مالی فدرال، صدها نفر از معترضان و گروهی از قانون‌گذاران دموکرات، سه‌شنبه(دیروز) مقابل ساختمان وزارت خزانه‌داری تجمع اعتراضی برپا کرده و به «تصاحب خصمانه» سامانه‌های مالی دولت فدرال اعتراض کردند که به خیابان خارج از ساختمان نیز کشیده شد.

روزنامه گاردین با انتشار این مطلب نوشت: «معترضان به گزارش‌هایی درباره دسترسی تیم «اداره کارایی دولت» به داده‌های مالی حساس دولتی، از جمله اطلاعات مرتبط با پرداخت‌های تامین اجتماعی، بازپرداخت‌های مدیکر(برنامه ملی بیمه اجتماعی) و بازپرداخت‌های مالیاتی و سامانه‌هایی اعتراض کردند که سالانه، تریلیون‌ها دلار تراکنش را پردازش می‌کنند».

«مکسول فراست» عضو مجلس نمایندگان آمریکا درباره ایلان ماسک در جمع معترضان گفت: «او به تمام اطلاعات ما، شماره‌های تامین اجتماعی ما و سامانه‌های پراخت فدرال دسترسی دارد. چه چیزی مانع از این خواهد شد که او پول مالیات‌دهندگان را بدزدد؟»

ده‌ها نفر از اعضای کنگره، از جمله «مکسین واترز»، «ال گرین»، «آیانا پرسلی»، «چاک شومر»، «جف مرکلی» و «ریچارد بلومنتال» به این محکومیت‌ها پیوستند.

«جاسمین کروکت» در میان جمعیت گفت: ما نمی‌خواهیم بنشینیم و ببینیم که شما به قانون اساسی ما بی‌حرمتی می‌کنید. ما مقابل شما خواهیم بود!

دقایقی پیش از آن، تعدادی از قانون‌گذاران، از جمله کروکت، پرسلی، فراست و «جیمی راسکین»  تلاش کردند وارد ساختمان خزانه‌داری شوند اما با مقاومت روبه‌رو شدند.


اعتراض مردم آمریکا علیه دسترسی داشتن «ایلان ماسک» به سامانه‌های مالی فدرال در دولت دوم «دونالد ترامپ»


مشارکت قانون‌گذاران دموکرات کنگره آمریکا در تجمع اعتراضی علیه دسترسی «ایلان ماسک» به سامانه‌های مالی فدرال

در دقایق پایانی این تجمع اعتراضی خبری منتشر شد که وزارت خزانه‌داری آمریکا گفته تیم ترامپ تنها «دسترسی فقط خواندنی به داده‌های کدگذاری‌شده» سامانه‌های پرداخت دولت داشته است.

«جاناتان بلوم» در نامه‌ای به «ران وایدن» معاون دستیار وزیر خزانه‌داری در امور قانون‌گذاری، در پیامی نوشت که این سامانه همچنان «منسجم و موثر» است و هیچ گونه درخواست پرداختی از سوی نهادهای دولتی رد نشده است.

اما این موضوع نگرانی‌های معترضان، از جمله بسیاری از پیمان‌کاران پیشین فدرال را درباره نقش داشتن ماسک در سامانه‌های مالی فدرال در وهله اول را برطرف نکرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲روزه، چقدر زمان می‌برد؟

ساپینتو در مصاحبه با رسانه پرتغالی: اصلا لازم نیست از واژه جنگ استفاده کنید | من جایی هستم که احساس خوبی دارم | ۳ سال برای بازگشت به ایران صبر کردم

واکنش دیپلمات ایرانی در باکو به اظهارات «جورج دیک»، سفیر اسرائیل

ناسا حدود ۴۰۰۰ کارمند خود را به خاطر ترامپ از دست‌ می‌دهد

شاخص بازار بورس؛ شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴

جلسه با مدیران باشگاه استقلال؛ وریا غفوری دستیار ساپینتو می‌شود؟

باید از بلندگو برای اطلاع‌رسانی در زمان جنگ استفاده کنیم

درگیری سه شرور با ماموران پلیس در حین انجام ماموریت جمع‌آوری اتباع غیرمجاز

این کشور منطقه، بهشت واردات و تنوع خودروها است

ویدیو؛ داخل ساختمان دادگستری زاهدان بعد از حمله تروریستی امروز صبح

پیکر سردار شهید نارنجی به خاک سپرده شد

تلاش وزارت ورزش در پیگیری و تبرئه ورزشکاران متهم به تجاوز جنسی در کره جنوبی | دنیامالی: قطعا در داخل هم برخوردهای خودمان را با آنها خواهیم داشت

دستور دادستان کل کشور برای شناسایی عوامل پشت‌پرده حمله تروریستی امروز به دادگستری زاهدان

آخرین وضعیت مجروحان حادثه امروز تروریستی در زاهدان

پیشنهاد سردبیر

بازداشت یک ایرانی به جرم حمل ۲۳ میلیون دلار کوکایین

پابلو اسکوبار ایرانی کیست؟

پیام افشار دوست در پایان نامه: فصل سوم، قسمت اول

چرا جامعه شناسان، جامعه را نمی‌شناسند؟!

عباس نخعی‌راد عضو کمیسیون مشترک بررسی لایحه سازمان مهاجرت به فراز گفت:

استخدام اتباع صرفا برای مشاغل ساختمانی و دامداری

زندگی