لاشه هواپیمای مفقود شده در آلاسکا پیدا شد
گارد ساحلی در بیانیهای با اشاره به اینکه امدادگران موفق به پیدا کردن بقایای این هواپیمای مسافربری شدهاند، اعلام کرد: همه ۱۰ سرنشین این هواپیما در اثر این حادثه جانشان را از دست دادهاند.
مقامات آلاسکا میگویند بقایای هواپیمای کوچک که روز پنجشنبه ناپدید شده بود، پیدا شده و به احتمال زیاد همه ۱۰ سرنشین آن مُردهاند.
گارد ساحلی ایالات متحده عکسی از هواپیمای سقوط کرده منتشر کرده است که در آن، این هواپیما روی یخ دریا در حدود ۳۴ مایلی جنوب شرقی «نوم»، آلاسکا قرار دارد.
به گزارش ای بی سی نیوز، گارد ساحلی گفته است اجساد سه نفر در داخل لاشه هواپیما پیدا شده و گمان میرود که اجساد هفت نفر باقیمانده نیز داخل هواپیما باشد اما در حال حاضر به دلیل وضعیت نامناسب بدنه که آسیب شدیدی به آن وارد شده، غیرقابل دسترس هستند.
سرنشینان هواپیما شامل ۹ مسافر بزرگسال و یک خلبان بودند.
منبع:ایسنا
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد