ترودو: تهدید ترامپ برای الحاق کانادا جدی است
اریک ترامپ، پسر دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب آمریکا با انتشار تصویری در شبکه اجتماعی ایکس، سخنان پدرش درباره الحاق کانادا، گرینلند و پاناما به آمریکا را تکرار کرد.
ترودو در نشست تجاری در تورنتو، خطاب به شرکت کنندگان اعلام کرد که تمایل ترامپ برای الحاق کانادا به کشورش یک تهدید واقعی است و هشدار داد که رئیسجمهوری ایالات متحده خواهان دسترسی به منابع عظیم و مواد معدنی مهم همسایه شمالی خود است.
به نوشته این روزنامه انگلیسی، نخستوزیر مستعفی کانادا در نشست سران رهبران تجاری و کارگری در جستوجوی راهی برای واکنش هماهنگ به تهدید ترامپ مبنی بر اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر تمامی کالاهای وارداتی از کانادا بود.
هرچند ترامپ اوایل هفته گذشته از اعمال تعرفه علیه کانادا عقب نشینی کرد و وضع آن را برای یک مهلت ۳۰ روزه به تعویق انداخت.
ترودو نیز در نشست روز جمعه تاکید کرد: «دولت ترامپ نه تنها میداند که ما چند ماده معدنی حیاتی و مهم داریم، بلکه احتمالا به همین دلیل در تلاش برای الحاق کانادا و تبدیل آن به ایالت پنجاه و یکم آمریکا است».
گاردین خاطرنشان کرده است که کانادا سرشار از مواد معدنی زیرزمینی است که در تلاش کشورهای صنعتی برای گذار به سمت انرژی پاک حیاتی هستند، از جمله عناصری مانند لیتیوم، گرافیت، نیکل، مس و کبالت.
منبع:ایرنا
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد