پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ 09 October 2025
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
کد خبر: ۸۹۵۰۶

صابون ترامپ به تن ایلان ماسک هم خورد

صابون ترامپ به تن ایلان ماسک هم خورد
وزارت حمل ونقل ایالات‌متحده، بودجه پنج میلیارد دلاری برنامه زیرساختی شارژ خودروهای الکتریکی را که تسلا حداقل ۳۱ میلیون دلار از آن را دریافت کرده، متوقف کرده است.

 دولت ترامپ، بودجه پنج میلیارد دلاری برای تامین مالی برنامه زیرساخت شارژ خودروهای الکتریکی را که شرکت خودروسازی تسلای ایلان ماسک از آن بهره می برد، متوقف کرد.

 این جدیدترین اقدام دولت ترامپ، برای متوقف کردن تامین مالی طرح‌های انرژی‌های تجدیدپذیر توسط بودجه فدرال، در سراسر آمریکا است که اولویت مهمی برای رئیس‌جمهور در چند هفته اول بازگشتش به قدرت بوده است.

وزارت حمل ونقل ایالات‌متحده، بودجه پنج میلیارد دلاری برنامه زیرساختی شارژ خودروهای الکتریکی را که تسلا حداقل ۳۱ میلیون دلار از آن را دریافت کرده، متوقف کرده است. اقدام مذکور، به شدت غیرقانونی دیده می‌شود.

همچنین این اقدام نشان می‌دهد که سیاست‌های ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، با هدف شرکت خودروسازی او برای پیشبرد انتقال به انرژی پایدار، در تضاد است. تسلا تا اواسط سال گذشته، حدود ۶ درصد از تمام مزایای برنامه «زیرساخت ملی خودروهای الکتریکی» (NEVI) را کسب کرده و میلیون‌ها دلار دریافت کرده بود.

طبق گزارش تِک کرانچ، از اولین فرمان‌های اجرایی ترامپ بود که در ژانویه امضا شد، مربوط به برنامه‌های زیرساخت شارژ از جمله «زیرساخت ملی خودروهای الکتریکی» بود.

بر اساس نامه‌ای که پنجشنبه گذشته به مدیران دفاتر ایالتی وزارت حمل ونقل ایالات‌متحده ارسال شد، رئیس جدید وزارت حمل ونقل، قصد دارد تا برنامه زیرساخت خودروهای الکتریکی ملی را بازبینی کند.  

برنامه «زیرساخت ملی خودروهای الکتریکی» بخشی از «قانون زیرساخت» دو حزبی بود که در سال ۲۰۲۱ به تصویب رسید. کنگره آمریکا، سالانه یک میلیارد دلار از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۶ به این برنامه اختصاص داده بود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سرکوب محتوای انتقادی در شبکه‌های اجتماعی؛ رهبر چین نگران چیست؟

مظفرالدین‌شاه چرا به دختر صربستانی سکه طلا داد؟

کشف یک شهر باستانی مرموز در دل آمازون

آیا دوران ماقبل تاریخ یک بهشت «فمینیستی» بود؟

ترامپ می‌تواند برنده جایزه صلح نوبل شود؟

جنگ زرگری برای شانه خالی کردن از مسئولیت کرسنت

برنده نوبل شیمی ۲۰۲۵، تابعیت عربستان سعودی دارد

برنده جایزه نوبل که دنیا دنبالش می‌گشت!

دو کلمه حرف حساب | اسرائیل هم از خودشونه!

سندرومی به نام «موی انیشتین» | ژن‌های مسئول موهای شانه‌گریز کدامند؟

استاد فیزیک دانشگاه: اگر سراغ اسنپ نروم، پای زندگی‌ام لنگ می‌زند

پرتره مرموز و مبهم ولادیمیر پوتین | از زندگی با موش‌ها تا جاسوسی در آلمان شرقی +تصاویر

ظریف: ما در دو گذشته زندانی هستیم؛ در این دو زندان یا در خیال زندگی می‌کنیم یا ناامیدی | باید دنبال راه حلی بدون جنگ باشیم

مشاور سیاسی پزشکیان: برجام بدون تردید یکی از پیوندهای مهم ایران با ساختارهای نظام بین‌الملل بود

پیشنهاد سردبیر
زندگی