شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ 22 November 2025
سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۲
کد خبر: ۸۹۷۳۵

باکو این ادعای ایروان را رد کرد

باکو این ادعای ایروان را رد کرد
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری آذربایجان امروز (سه شنبه) گفت، اظهارات پاشینیان درباره اینکه شاید باکو در حال آماده سازی حمله به ارمنستان است، غلط است.

 روز دوشنبه نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان مقاله‌ای در آژانس خبری آرمن پرس نوشت و در آن اظهار داشت: لفاظی‌های سیاسی در جمهوری آذربایجان بیانگر این است که ارمنستان در حال تجهیز خود برای حمله به جمهوری آذربایجان است، بنابراین باکو ممکن است به عنوان یک اقدام پیشگیرانه قصد حمله به ایروان را داشته باشد.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، پاشینیان نوشت: «روایت رسمی جمهوری آذربایجان به طور فزاینده‌ای بر این ادعا متمرکز شده است که ارمنستان در حال تسلیح خود و آماده شدن برای حمله به آذربایجان است و بنابراین، آذربایجان حق دارد از خود دفاع کند و اقدامات پیشگیرانه انجام دهد. اگر این ادعاهای آذربایجان را به شکل ساده‌تر و خلاصه‌تر بیان کنیم، به این معناست که ارمنستان ظاهرا در حال آماده شدن برای حمله به آذربایجان است، بنابراین بهتر است آذربایجان به عنوان یک اقدام پیشگیرانه به ارمنستان حمله کند!»

به گفته نخست‌وزیر ارمنستان، این روایت‌ها می‌توانند ۲ منشأ داشته باشند؛ یا جمهوری آذربایجان واقعا فکر می‌کند که ارمنستان قصد حمله به آن را دارد، یا جمهوری آذربایجان خودش قصد حمله به ارمنستان را دارد و در حال ایجاد توجیهی برای این اقدام است.

در همین حال، آیهان حاجی‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان گفت: «ادعای نخست وزیر ارمنستان در مقاله‌ای که در ۱۰ فوریه ۲۰۲۵ در آرمن پرس منتشر شد، در مورد آمادگی باکو برای حمله به ارمنستان و همچنین بسیاری از ادعاهای بی اساس دیگر برای تحریف واقعیت و فریب جامعه جهانی مطرح شده است.»

این سخنگو در ادامه گفت، از ۲۰۲۱، هزینه‌های نظامی سالانه ارمنستان تقریبا سه برابر شده و از ۶۰۰ میلیون دلار به ۱.۶ میلیارد دلار رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: «بر اساس توافق‌های نظامی امضا شده اخیر، ارمنستان تجهیزاتی را خریده که می‌تواند با آنها به عمق اراضی جمهوری آذربایجان حمله کند.»

در سال ۲۰۲۲، دو کشور با میانجی‌گری روسیه، آمریکا و اتحادیه اروپا درباره یک توافق صلح صحبت کردند. در مه ۲۰۲۴، پاشینیان اعلام کرد که ایروان آماده به رسمیت شناختن حق حاکمیت جمهوری آذربایجان بر اساس مرزهای دوران شوروی است که شامل قره باغ نیز می‌شود.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سقوط ۱۰ درصدی بیت‌کوین؛ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

زلزله قیمت‌ها در بازار خودرو؛ قیمت‌ها زیر و رو شد +جدول

روزنامه اصولگرا خطاب به صداوسیما: چرا درباره مهاجرت نخبگان هیچ احساس مسئولیتی ندارید؟ | چرا از این مساله مهم و ملی فرار می‌کنید؟

بازدید عراقچی از بازارچه خیریه انجمن بانوان دیپلماتیک +تصاویر

اجیر کردن اتباع افغانی برای قتل همسر | گذشت عجیب فرزندان از اتهام پدر

تنفس ۲۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران

تنش‌آفرینی آمریکا در کارائیب؛ هشدار واشنگتن به هواپیماهای غیرنظامی در آسمان ونزوئلا

جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای طرح زوج یا فرد از درب منازل

مهر ابطال کیهان بر خوشحالی اصولگرایانه درباره زهران ممدانی مسلمان شیعه

ادامه عملیات مهار آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های الیت چالوس پس از ۲۰ روز | اعزام ۱۷ تیم امدادی و ۶۴ نیروی عملیاتی

ونس: منتقدان طرح صلح اوکراین در دنیای خیالی زندگی می‌کنند

توصیه روزنامه همشهری به همسر عباس عراقچی: اینفلوئنسر اینستاگرامی نباشید

اولین دیدار ترامپ با زهران ممدانی در کاخ سفید چگونه گذشت؟

افسر سابق سیا: اسرائیل از افغان‌ها در ایران برای جاسوسی استفاده کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی