يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ 18 May 2025
شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۳
کد خبر: ۸۹۸۷۴

آبفا: امسال شرایط بارش‌ها در کشور نگران‌کننده است

آبفا: امسال شرایط بارش‌ها در کشور نگران‌کننده است
 مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب گفت: امسال شرایط بارش‌ها در کشور نگران‌کننده است و نسبت به سال گذشته حدود ۴۹ درصد عقب‌تر هستیم که این موضوع سبب شده برخی استان‌ها از جمله تهران، اصفهان، مرکزی، هرمزگان و خراسان رضوی با تنش آبی مواجه شوند.

هاشم امینی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جریان بازدید از پروژه‌های آبفا این شهرستان، از تصمیمات جدید برای ارتقای کیفیت خدمات آب و فاضلاب در این منطقه خبر داد و اظهار کرد: با تزریق اعتبارات لازم، پروژه‌های متوقف‌شده از جمله شبکه فاضلاب و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهر لنگرود مجدداً فعال خواهند شد. 

وی با بیان اینکه خداوند توفیق داد که در معیت مسئولین شهرستان از لنگرود بازدید داشته باشیم و موضوعات حوزه صنعت آب و فاضلاب را بررسی کنیم، گفت: خوشبختانه در جلسه‌ای که برگزار شد، تصمیمات خوبی برای بهبود خدمات آب و فاضلاب در این شهرستان اتخاذ شد.»

به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، پروژه شبکه فاضلاب و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهر لنگرود که به دلیل مشکلات اعتباری در سال‌های گذشته متوقف شده بود، با تزریق حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل بودجه سال ۱۴۰۴ فعال خواهد شد و این پروژه به حل مشکلات بهداشتی و زیست‌محیطی مردم منطقه کمک شایانی خواهد کرد. 
تبلیغ
مرکز تلفن ابری نواتل
مشاوره رایگان
yn-ad

امینی همچنین با اشاره به مشکلات کم‌آبی و افت فشار آب در برخی روستا‌های شهرستان لنگرود بیان کرد: «برای حل این مشکلات، جلسه‌ای با حضور مسئولان شهرستان و نماینده مردم در مجلس، هفته آینده برگزار خواهد شد و این پروژه‌ها در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی فعال شده و مشکلات روستا‌ها برطرف خواهد شد. 

وی در ادامه به وضعیت نامناسب بارش‌ها در سال جاری اشاره کرد و گفت: «امسال شرایط بارش‌ها در کشور نگران‌کننده است و ما نسبت به سال گذشته حدود ۴۹ درصد عقب‌تر هستیم. این موضوع باعث شده برخی استان‌ها از جمله تهران، اصفهان، مرکزی، هرمزگان و خراسان رضوی با تنش آبی مواجه شوند.»

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه وزارت نیرو برنامه‌ریزی‌های لازم برای تامین آب شرب و بهداشت مردم را انجام داده است، تصریح کرد: «با اجرای پروژه‌های جدید و تزریق اعتبارات مالی، تلاش می‌کنیم تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم، در این راستا، ۹۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای گذر از تابستان سال آینده در نظر گرفته شده که بخشی از آن به مبلغ ۷۵۰ میلیارد تومان ابلاغ شده است.» 

امینی همچنین به موضوع اعتبارات بانک جهانی برای بخش فاضلاب اشاره کرد و افزود: «متأسفانه در حال حاضر هیچ اعتباری از این محل به استان‌ها تخصیص نیافته است، اما تلاش می‌کنیم با استفاده از سایر منابع، مشکلات این حوزه را برطرف کنیم.» 

وی در پایان از مردم خواست تا با رعایت الگوی مصرف آب، به وزارت نیرو در مدیریت بهتر منابع آبی کمک کنند و درخواست و خواهش من از مردم شریف کشور این است که با همراهی و همکاری در مدیریت مصرف آب، تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.»

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزیر خارجه عمان: ظهور برخی نشانه‌ها از شکل‌گیری یک رویکرد جدید در واشنگتن، باعث خوشبینی و امیدواری من شده

عراقچی: مکان و زمان دور بعدی مذاکرات، به زودی اعلام می‌شود

عارف: داوطلب تحریم نیستیم

رئیس‌جمهور عامل این وضعیت نیست؛ دکتر پزشکیان به‌دنبال حل مشکل است، نه یافتن مقصر

ولایتی: ایران کشوری مستقل، با اعتماد به نفس و قدرتمند است

کارشناس صهیونیست: اسرائیل کاملاً از راهبرد منطقه‌ای ترامپ حذف شده

وزیر جنگ اسرائیل: همه شواهد حاکی از ترور محمد السنوار است

استعفای مجید جلالی از فدراسیون فوتبال

تخت روانچی: در مورد کنسرسیوم هسته‌ای صحبتی نکرده‌ایم، ولی ایده‌هایی در این زمینه مطرح شده

دبیر شورای امنیت ملی: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند

تیراندازی در تخت جمشید؛ ماجرا چه بود؟

 پذیرش دانشجویان اتباع مهاجر ممنوع شد

بارزانی در تهران فارسی سخنرانی کرد

دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در روابط تهران و ایروان هیچ چالشی وجود ندارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی