دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
کد خبر: ۹۰۰۰۱

واکنش کیهان به افشای «تصرف غیرقانونی ۲ میلیون متر زمین دماوند توسط موسسه کیهان»

واکنش کیهان به افشای «تصرف غیرقانونی ۲ میلیون متر زمین دماوند توسط موسسه کیهان»
 اتهامات مربوط به مالکیت زمین کیهان در دماوند، که ۲۸ سال قبل و برای اولین بار از سوی رادیو فارسی زبان اسرائیل مطرح شده بود بار دیگر با انتشار اخبار و اسناد قدیمی و ناقص از سوی برخی رسانه‌ها و جریانات سیاسی مطرح شده است.

از شایعه تا واقعیت: چندی پیش یکی از چهره‌های رسانه‌ای، مدعی تصرف غیرقانونی ۲ میلیون متر زمین در دماوند توسط موسسه کیهان شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سراغ مسئول حقوقی کیهان رفتیم. وی در پاسخ این اتهامات را «بی‌اساس و ناشی از اغراض سیاسی» خواند.

وی برشفافیت وقانونی بودن اقدامات کیهان تاکید کرد و افزود: در آن منطقه ده‌ها قطعه زمین مشابه وجود داشته که تمام آنها بدون استثناء به اشخاص حقیقی و افراد خصوصی واگذار شده و تنها زمین کیهان است که از بیت‌المال به بیت المال منتقل شده است.

یکی از اعضای تحریریه کیهان در پاسخ به این سوال که چرا مسئولان این موسسه خودشان پاسخ این ادعاها را نمی‌دهند، گفت: این شایعات و دروغ‌پردازی‌ها، از سوی افرادی صورت می‌گیرد که حقیر و قابل ترحم هستند و برای دریافت چندر غاز از مراکز اطلاعاتی دشمن، وجدان خود را فروخته‌اند.

 وی تاکید کرد: پاسخ کیهان به «کارفرماهای» این افراد، یعنی کسانی که پشت این شایعات قرار دارند، این است که پادوهای اجاره‌ای خود را به میدان نفرستید. البته حرفی نداریم که از مبالغ کلانی که دزدیده اید؛ چندر غازی هم به پادوهای فلک زده بدهید ولی مطمئن باشید که کیهان گریبان شما و سایر مفسدان و جاسوسان را رها نخواهد کرد. 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

قیمت طلای جهانی؛ دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

ادارات این استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم

کشف لاشه یک قلاده خرس قهوه‌ای در ارتفاعات ترگور ارومیه +عکس

پیشنهاد سردبیر
زندگی