دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ 20 October 2025
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
کد خبر: ۹۰۰۰۵

سرپرست دانشگاه تهران: ادعای حذف کانکس‌های اطراف کوی توسط دانشگاه درست نیست

سرپرست دانشگاه تهران: ادعای حذف کانکس‌های اطراف کوی توسط دانشگاه درست نیست
سرپرست دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در گذشته هیچ کانکسی متعلق به نیروی انتظامی در محوطه یا خیابان‌های اطراف کوی دانشگاه وجود نداشت، گفت: این ادعا که گفته می‌شود دانشگاه تهران سال ۱۴۰۱ درخواست حذف این کانکس‌ها را داده است، درست نیست.

دکتر حسین حسینی ضمن بیان این مطلب در واکنش به اظهارات نیروی انتظامی مبنی بر اینکه ما در گذشته کانکس در اطراف خیابان‌های کوی دانشگاه تهران داشتیم و این کانکس‌ها با درخواست دانشگاه جمع‌آوری شد، اظهار کرد: نیروی انتظامی شب گذشته این موضوع را اعلام کرد که کانکس‌های ما سال ۱۴۰۱ به درخواست دانشگاه تهران از اطراف کوی دانشگاه برداشته شد. من این موضوع را از همکاران خود پیگیری کردم؛ اعلام کردند هیچ کانکسی در مکانی که اعلام شد وجود نداشت.

وی در ادامه تصریح کرد: البته ممکن است در ناحیه دیگری از دانشگاه تهران کانکس نیروی انتظامی مستقر بوده باشد که دانشگاه خواستار برداشته شدن آن بوده؛ اما در محوطه و اطراف کوی دانشگاه هیچ کانکسی از سوی نیروی انتظامی وجود نداشت که ما درخواست حذف آن را داده باشیم.

سرپرست دانشگاه تهران همچنین خاطرنشان کرد: محیط کوی دانشگاه تهران از نظر عدم امنیت تبدیل به محیط خاصی شده است که متاسفانه شرایط تلخ اخیر را به وجود آورد؛ به‌طوری که ما یک دانشجوی با استعداد خود را در این حادثه غم‌انگیز از دست دادیم.

دکتر حسینی تاکید کرد: همانطور که قبلاً هم اعلام کردم در گذشته حوادث زیادی از ضرب و جرح، سرقت و غیره برای دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران در محیط‌های اطراف دانشگاه به وجود آمده بود؛ اما حادثه اخیر تلخ‌ترین‌و غم‌انگیزترین حادثه‌ای بود که رقم خورد.

وی خاطرنشان کرد: در یک مورد فکر می‌کنم اواخر سال ۱۴۰۰ بود یکی از اساتید دانشگاه تهران در خیابان‌های حوالی پردیس مرکزی دانشگاه مورد ضرب و جرح شدید سارقان قرار گرفت. خوشبختانه این استاد نجات پیدا کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

این اثر هنری از «چرچیل» به حراج گذاشته شد +عکس

مایلی کهن: درویش قربانی شد | هنوز چیزی از لیگ نگذشته که بخواهیم به دنبال تغییر هاشمیان باشیم

افزایش خشونت طایفه‌ای در استان حمص سوریه | ۳۵۹ کشته از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون

دارایی صندوق‌های طلا در بورس از ۳۰۰ همت گذشت

مرگ تلخ کودک یک‌ و نیم‌ ساله در سطل آب کولر

پزشکیان: روا نیست منابع معیشتی مردم صرف حقوق ساختارهای ناکارآمد شود

موافقت اتحادیه اروپا با حذف تدریجی واردات نفت و گاز از روسیه

۱۹ رئیس دانشگاه تائید شدند +اسامی

دیدار مشاور امنیت ملی عراق با علی لاریجانی

جنجال بر سر جایزه‌ای که به ستاره ایرانی نرسید

لغو پرواز تهران به بندرعباس به‌دلیل نقص فنی

پزشکیان: نظام اداری کشور بسیار فربه، ناکارآمد و کُند است | هر بخش این نظام اداری را که می‌خواهیم اصلاح و حذف کنیم، علیه ما جوسازی می‌شود

شاخص بازار بورس؛ دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

رئیس‌جمهور آمریکا افتخار می‌کند که صنعت هسته‌ای ایران را از بین برده‌؛ ایرادی ندارد، به همین خیال باشید | اما اصلاً شما چه کاره هستید که اگر کشوری صنعت هسته‌ای دارد، در قبال آن باید و نباید مطرح کنید | اصلا این منطقه چه ربطی به شما دارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی