يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵
کد خبر: ۹۰۰۲۴

وزیر خارجه آمریکا: هیچ تماس و تمایلی از سوی ایران برای توافق دیپلماتیک با آمریکا دریافت نکرده‌ایم

وزیر خارجه آمریکا: هیچ تماس و تمایلی از سوی ایران برای توافق دیپلماتیک با آمریکا دریافت نکرده‌ایم
 روبیو، وزیر خارجه امریکا می گوید که هیچ تماس و تمایلی از سوی ایران برای توافق دیپلماتیک با آمریکا دریافت نکرده ایم.

به گزارش فراز؛  مجری سی.بی.اس  از وزیر خارجه امریکا پرسید: می‌خواهم درباره ایران نیز از شما بپرسم. رئیس‌جمهور ترامپ گفته است که خواهان یک توافق دیپلماتیک با ایران است. آیا شما با آنها تماس گرفته‌اید؟ و علاوه بر این، آیا ایالات متحده از حمله پیشگیرانه اسرائیل به ایران برای از بین بردن برنامه هسته‌ای این کشور حمایت می‌کند؟
 
روبیو پاسخ داد: خب، اول از همه، اسرائیل همیشه باید بر اساس منافع ملی و دفاع ملی خود عمل کند، بنابراین من در مورد استراتژی‌های آنها در این موضوع یا هر موضوع دیگری اظهار نظر نخواهم کرد.
 
وی افزود: باید بگویم که ما هیچ تماسی از سوی ایران نداشته‌ایم. هیچ نشانه‌ای از آن ندیده‌ایم. و در نهایت، ما در گذشته دیده‌ایم که تلاش‌های دیپلماتیک ایران تنها به‌منظور طولانی‌تر کردن زمان بوده است، در حالی که هم‌زمان به غنی‌سازی ادامه داده و علاوه بر آن، از تروریسم حمایت کرده، سلاح‌های دوربرد ساخته و بی‌ثباتی را در سراسر منطقه گسترش داده است. اما باید کاملاً روشن کنیم: تاکنون هیچ تماس یا تمایلی از سوی ایران برای هیچ توافقی وجود نداشته است.
 
وزیر خارجه امریکا در ادامه بیان کرد: در حالت ایده‌آل، بله، من دوست دارم روزی از خواب بیدار شوم و بشنوم که ایران تصمیم گرفته است به‌دنبال سلاح هسته‌ای نرود، از تروریسم حمایت نکند و مانند یک دولت عادی با جهان تعامل کند. اما ما هیچ نشانه‌ای از این موضوع ندیده‌ایم – نه فقط حالا، بلکه در ۳۰ سال گذشته.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

پیشنهاد سردبیر
زندگی