سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۹۰۰۷۰
آموزش و پرورش:

بررسی ۲ هزار پرونده تخلف در مدارس و مراکز غیردولتی

بررسی ۲ هزار پرونده تخلف در مدارس و مراکز غیردولتی
 رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۲ هزار پرونده تخلف مدارس و مراکز غیردولتی مورد بررسی قرار گرفته است، گفت: از این تعداد با حدود ۸۶۶ پرونده در آموزشگاه‌ها برخورد شد.

احمد محمودزاده با اشاره به اینکه همچنین از این تعداد هزار و ۲۰۰ پرونده مرتبط با تخلفات مدارس غیردولتی است، اظهار داشت: تعدادی از این آموزشگاه ها و مدارس پلمپ و یا توبیخ شده و برخی دیگر تذکر دریافت کرده اند و در نهایت تعدادی از آنان نیز با رفع اشکالات موفق به دریافت مجوز برای ادامه فعالیت شده اند.

وی درباره تخلفات مراکز غیردولتی تحت نظارت وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با نظارت بر فعالیت آموزشگاه ها مشخص شد کهبرخی از تخلفات مربوط به مسائل فرهنگی، برخی دیگر عدم رعایت قوانین شهری و بعضی نیز فعالیت بدون مجوز آنها یا فعالیت با مجوز از سایر دستگاه‌ها است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه اینگونه تخلفات به هیچ وجه پذیرفتنی نیست، یادآورشد: یکی از تخلفات مرسوم آموزشگاه ها رعایت نکردن قوانین زوج و فرد است به این معنا که کلاس ها به دلیل تعداد کم زبان آموزان به صورت مختلط برگزار می شود.

محمودزاده با تاکید بر اینکه آموزشگاه ها موظف به دریافت مجوز از وزارت آموزش و پرورش برای جذب نیرو هستند تا بیمه‌ این معلمان برقرار شود، درباره فعالیت آموزشگاه‌های بدون مجوز هم توضیح داد: با قاطعیت جلوی فعالیت مراکزی که بدون مجوز هستند را خواهیم گرفت و در صورت اطلاع از فعالیت بدون مجوز این آموزشگاه ها به‌ویژه در رابطه با بی توجهی به آموزش معلمان تخلف محسوب شده و برخورد خواهیم کرد.

محمودزاده درباره نظارت تعزیرات بر مراکز غیردولتی نیز توضیح داد: براساس قانون نیازی به دخالت دستگاه‌های نظارتی دیگر نیست زیرا سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در این رابطه بالاترین مقام وزارتخانه ریاست شورای نظارت بر عملکردها را بر عهده دارد و اگر دستگاه‌های نظارتی تخلفی مشاهده کنند، اعلام کنند تا این سازمان بررسی و برخورد کند.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حراج نفت‌کش ایرانی توسط اندونزی l فشار آمریکا برای کاهش درآمد ایران

گروسی: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: به جای دهک‌بندی، صدک‌بندی داشته باشیم

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

استفاده مخالفان آزادی اینترنت از خط سفید منافقانه است

نامه دموکرات‌ها به هگست و پم باندی درباره حمله به کشتی‌های ونزوئلایی: اسناد محرمانه را منتشر کنید

بازداشت چهارمین عضو شورای این شهر به اتهام ارتشا

درخواست ویزای عضو پارلمان اسرائیل توسط آمریکا رد شد

همواره بر جذب سرمایه‌گذاری خارجی تاکید کرده‌ایم؛ اما سرمایه‌گذار خارجی اعتماد نمی‌کند | چه کسی می‌تواند بازگشت سرمایه آنان را تعهد کند؟ | تاکید معاون اول پزشکیان بر برخورد با فرار مالیاتی و دانه‌درشت‌ها

علت پلمب فدراسیون را نمی‌دانیم

هوش مصنوعی به کمک نابینانیان آمد!

ارتباط واکسن زونا با کاهش خطر زوال عقل

ثابتی یار و مشاور سعید جلیلی: بسیاری از تولیدات سینمایی و شبکه نمایش خانگی از محل پول‌های آلوده است

پیشنهاد سردبیر
زندگی