يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
کد خبر: ۹۰۰۸۳

جلسه غیرعلنی مجلس با پزشکیان درباره نوسانات بازار ارز

جلسه  غیرعلنی مجلس با پزشکیان درباره نوسانات بازار ارز
یک نماینده مجلس از برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیس‌جمهور درباره نوسانات بازار ارز و وضعیت معیشت مردم خبر داد.

 عباس پاپی‌زاده عضو هیات رئیسه مجلس، اظهار کرد: با توجه به نوسانات جدی ارز، اتفاقات صورت گرفته در این بازار و انتقادات شدید مجلس نسبت به این عملکرد و وضعیت معیشتی مردم، فردا جلسه‌ای غیرعلنی با حضور آقای پزشکیان رئیس‌جمهور، فرزین رئیس بانک مرکزی و همتی وزیر اقتصاد برگزار خواهد شد.

وی افزود: محور این جلسه درباره موضوعات اقتصادی همچون چرایی نوسانات بازار ارز در دو ماه گذشته بخصوص ۱۰ روز اخیر، نحوه مدیریت بازار ارز و وضعیت معیشتی مردم خواهد بود و اینکه دولت برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و جلوگیری از نوسانات چه برنامه‌ای دارد.

پاپی‌زاده همچنین گفت که در این جلسه روسای کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه صحبت کرده و تعدادی از نمایندگان نیز دیدگاه‌های خود را بیان می‌کنند.

این عضو هیات رئیسه مجلس همچنین با اشاره به موضوع تقاضای تعدادی از نمایندگان برای استیضاح وزیر اقتصاد گفت: استیضاح وزیر اقتصاد در دستور کار کمیسیون اقتصادی است و مطالبه تعداد زیادی از نمایندگان به شمار می‌آید. لذا جلسه غیرعلنی فردا تحت تاثیر استیضاح خواهد بود. اگر دولت پاسخ قانع‌کننده‌ای به مجلس درباره وضعیت بازار ارز و معیشت مردم نداشته باشد، موضوع استیضاح سرعت پیدا خواهد کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

پیشنهاد سردبیر
زندگی