جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
کد خبر: ۹۰۱۶۸

مهدی کروبی رفع حصر می‌شود؟

مهدی کروبی رفع حصر می‌شود؟
وزیر کشور دولت خاتمی در خصوص خبر رفع حصر مهدی کروبی گفت: هیچ اطلاعی در این خصوص پیدا نکرده ایم‌. البته تلاش‌های شده است اما از نتایج آن هیچ اطلاعی نداریم و ما ان شاءالله امیدوار هستیم.

 حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالواحد موسوی‌لاری وزیر کشور دولت اصلاحات، اظهار کرد: پزشکیان تعامل با خارج و وفاق در داخل را به عنوان شعار خود مطرح کردند. وفاق به معنای شرکت سهامی درست کردن نیست؛ وفاق یعنی آن‌که کاری کنیم که آن شصت درصدی که پای صندوق رأی نیامدند، امیدوار شوند و پای صندوق حاضر شوند.

 وی افزود: انتظار ما این است که حرکت دولت در جهت جذب حداکثری مردم باشد.

عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: آقای پزشکیان و همکاران ایشان که در حوزه سیاسی کار می‌کنند، باید به این مسأله توجه کنند که چگونه می‌توان کسانی که از صندوق های رأی قهر کردند و در انتخابات حضور پیدا نکردند و یا کسانی که پای صندوق رأی آمدند و خواستار تغییر هستند، را جذب کنند؛ جذب حداکثری برای این مسأله است.

موسوی‌لاری با اشاره به این‌که‌ وفاق یعنی جذب حداکثری مردم است، تصریح کرد: آن چیزی تحت عنوان «وفاق ملی» مطرح می‌شود، وفاق نیست؛ بلکه سهمیه دادن به این و آن برای کسب مدیریت است و ما اسم آن را وفاق نمی‌دانیم.

 وی در خصوص خبر رفع حصر مهدی کروبی گفت: هیچ اطلاعی در این خصوص پیدا نکرده ایم‌. البته تلاش‌های شده است اما از نتایج آن هیچ اطلاعی نداریم و ما ان شاءالله امیدوار هستیم.

منبع:جماران

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مبینا نعمت‌زاده قهرمان زیر ۲۱ سال جهان شد

امام جمعه قم: زیبنده نظام اسلامی نیست که مظاهر ناهنجاری در منظر عمومی توسعه یابد

مدارس ابتدایی استان تهران غیرحضوری شد

داربی ۱۰۶ پایتخت پر سروصدا و بدون گل به پایان رسید!

پزشک معالج: «رضا امیرخانی» خونریزی داخلی ندارد

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پیشنهاد سردبیر
زندگی