۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۴۲
سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹
کد خبر: ۹۰۱۸۶

فرمانده کل ارتش: اشتباه می‌کنند که ما را بین دو انتخاب مخیر می‌کنند

فرمانده کل ارتش: اشتباه می‌کنند که ما را بین دو انتخاب مخیر می‌کنند
 فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در چهارمین اجلاس بین‌المللی فعالان مهدوی از الزامات مبارزه و آمادگی برای ظهور در راستای بیانیه گام دوم صحبت کرد.

میر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در چهارمین اجلاس بین‌المللی فعالان مهدوی که صبح امروز در مرکز فرماندهی آموزش‌های هوایی شهید خضرایی نیرو هوایی ارتش برگزار شد، اظهار داشت: حضرت امام (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با انقلاب اسلامی چشم اندازی روشن برای جامعه منتظر ایجاد کرد و به اعتقادات بی اساس قبلی در فهم نادرست از زمینه‌های ظهور خط بطلان کشیدند و این اعتقاد را رواج دادند که باید مقدمات ظهور با تلاش و مبارزه فراهم شود.

 فرمانده کل ارتش با بیان اینکه هدف اصلی بیانیه گام دوم نزدیک شدن انقلاب به آرمان‌های بزرگش یعنی آمادگی برای طلوع خورشید ولایت دانست و گفت: بیانیه گام دوم به عنوان مهمترین سند انقلاب برای راه پیش رو دو نقطه عطف «زمینه سازی ظهور» و «ایجاد تمدن نوین اسلامی» را دارد که از یک منظر این دو یک هدف حساب می‌شوند.

وی افزود: ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان کسانی که تحت فرماندهی مستقیم رهبر انقلاب هستیم بلافاصله بعد از صدور این بیانیه دست به کار شدیم و راهبردهای ارتش‌های منتظر ظهور را آماده کردیم.

سرلشکر موسوی با تاکید بر اینکه ما باید به جامعه ایده آل در اندیشه و رفتار و تلاش برای ارتقای در حوزه‌های مختلف بیاندیشیم، اظهار داشت: هنگامی که به تکالیفمان در انتظار می‌نگریم می‌بینیم دوران انتظار دوران تکالیف بزرگ است و لازمه انتظار پویا تلاش، آمادگی و آماده سازی جامعه برای ظهور است.

سرلشکر موسوی با اشاره به اینکه از الزامات انتظار مبارزه و حرکت به سمت صلاح، مقاومت و تسلیم ناپذیری در برابر استکبار و دوری از یاس و ناامیدی است، گفت: در یکسال اخیر حوادث حجت را بر همه تمام کرد. مردان و زنان مقاومت در فلسطین، غزه، لبنان، یمن و عراق نمونه‌های برجسته از منتظران حقیقی هستند که ستارگان درخشان راهنمای حق طلبان عالم هستند.

 وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: اشتباه می‌کنند آن‌هایی که ما را بین دو انتخاب مخیر می‌کنند؛ یا امضای یک تکه کاغذ یا قبول ضربه نظامی. نافهم هستند که نمی‌دانند سیدالشهدا (ع) تکلیف همه ما را مشخص کردند. این مورد از عبرت‌های زمانه است که یک نفر با سوابق معلوم و پاره کردن قرارداد قبلی ما را بین دو کار مخیر می‌کند. ما به خواست خداوند بزرگ قدرتمند هستیم، ملت بزرگ ایران قدرتمند است.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: فرماندهی معظم کل قوا ۱۱ روز پیش فرمودند اگر تهدید را عملی کنید، ما هم عملی می‌کنیم، اگر به امنیت ملت تعرض کنند ما هم به امنیت آن‌ها تعرض خواهیم کرد. این یک فرمان صریح برای ما بود، بعد از ظهر روز ۱۹ بهمن فرماندهان طرح‌های خود را برای اجرای این فرمان به روز کردند و الان کاملاً آماده اقدام هستیم.

سرلشکر موسوی اظهار کرد: خردورزی ما را به حساب قدرت خودشان نگذارند. با ۴ سنگ که به آسمان ایران پرتاب کردند هوا برشان داشته است امر برای آن‌ها مشتبه شده و با محاسبات غلط دست به خودزنی شناختی زده‌اند و خود را دچار توهم و گمراهی می‌کنند و با خواست خداوند عاقبت این توهم و گمراهی زوال و نابودی است.

وی گفت: ما امت «هیهات منا الذله» هستیم. ما با خداوند بزرگ، امام خود، ایران عزیز، ملت بصیر و صبور خود عهد بسته‌ایم به خون ۲۰۰ هزار شهید این آب و خاک، بیش از ۵۰ هزار شهید غزه، به خون شهید سید حسن نصرالله، سید هاشم صفی الدین عماد مغنیه اسماعیل هنیه و یحیی سنوار سوگند یاد کرده‌ایم که تا آخر با سلطه آمریکا مبارزه خواهیم کرد تا سر جای خود بنشیند و به حقوق ملت‌ها احترام بگذارد، این لازمه انتظار است.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی