چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ 20 August 2025
دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
کد خبر: ۹۰۵۵۸

درخواست شهروندان کانادا برای لغو تابعیت ایلان ماسک

درخواست شهروندان کانادا برای لغو تابعیت ایلان ماسک
هزاران کانادایی با امضای توماری، از دولت این کشور خواستند حق شهروندی ایلان ماسک را به دلیل همسویی او با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که تهدید به تصاحب کانادا کرده است، لغو کند.

تارنمای سی بی سی کانادا، نوشت: چارلی آنگس عضو پارلمان کانادا از جاستین ترودو نخست وزیر این کشور خواسته است تابعیت دوگانه و گذرنامه ماسک را باطل کند و وی را تحت فشار قرار دهد.

این نماینده پارلمان که از منتقدان ماسک به عنوان کارآفرین و تاجر میلیاردر عضو کابینه ترامپ است از توماری حمایت کرده که از دولت اوتاوا می خواهد با فوریت و به طور موثری این اقدام را انجام دهد.

این تومار پارلمان کانادا، ماسک را به «استفاده از ثروت و قدرت خود» در دولت دونالد ترامپ برای نفوذ در انتخابات کانادا متهم کرده و گفته است که «وی در فعالیت هایی علیه منافع ملی کانادا شرکت دارد».

در توماری که به صورت برخط (آنلاین) در فضای مجازی منتشر شده، آمده است: ایلان ماسک اکنون عضوی از دولت خارجی است که تلاش می کند تمامیت ارضی کانادا را نابود کند.

ماسک، ماه گذشته بارها از پیام رسان ایکس استفاده کرد تا درباره سیاست های کانادا اظهارنظر کند. وی به شکلی قوی پی پویلیور رهبر محافظه کاران کانادا را مورد حمایت قرار داد و ترودو را «ابزاری تحمل ناپذیر» خواند.

سی بی سی نوشت: این تومار از روز پنجشنبه شروع به جمع آوری امضا کرد و تا صبح یکشنبه (دیروز) ۷۶ هزار نفر آن را امضا کردند.

گاردین در گزارشی در همین زمینه، شمار امضا کنندگان این تومار را تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار نفر اعلام کرد.

ترامپ تهدید کرده تعرفه های گسترده ای را علیه تولیدات کانادا اعمال می کند و به صورت علنی خواستار الحاق کانادا به آمریکا به عنوان پنجاه و یکمین ایالت این کشور شده است. ماسک نیز با استفاده از لحن ترامپ، به ترودو به عنوان فرماندار کانادا اشاره کرد.

کار جمع آوری امضا از این تومار تا ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد) ادامه پیدا می کند.

منبع:ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ماکرون: حمله برنامه‌ریزی شده اسرائیل به غزه فاجعه‌بار خواهد بود

طرح ترافیک شنبه در تهران اجرا می‌شود؟

چین:‌ هیچ توجیهی برای فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد | وضعیت دشوار اکنون، نتیجه اخلال در اجرای برجام توسط آمریکا و سه کشور اروپایی است

شعار هفته دولت در سال ۱۴۰۴ اعلام شد

استقلال بالاخره قرارداد آل‌کثیر را فسخ کرد!

کنایه دبیر به معصومی: کشتی بچه‌بازی نیست

۸ میلیارد مترمکعب، مصرف آب تولید یونجه در کشور است

تماس تلفنی ناطق‌نوری با سید محمد خاتمی در بیمارستان

زاکانی ساختمان انجمن صنفی روزنامه‌نگاران را پلمپ کرد

ادعای معاون جبلی درباره علت ریزش مخاطبان صداوسیما

ایندیپندنت: ترامپ با اروپایی‌ها مثل بچه مدرسه‌ای‌های بی‌انضباط رفتار کرد

لوکاشنکو: تحریم‌ها علیه بلاروس و ایران «تروریسم اقتصادی» است

اظهارات جدید رییس پلیس راهور فراجا در خصوص موتورسواری زنان

عراقچی: همکاری جدید با آژانس قطعاً مشابه گذشته نخواهد بود، اما نمی‌توانیم آن را به صورت کامل قطع کنیم | در چارچوب تعیین شده از سوی حاکمیت حرکت می‌کنم | ممکن است در نهایت اسنپ‌بک هم فعال شود، این را انکار نمی‌کنم

پیشنهاد سردبیر
زندگی