چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
سه‌شنبه ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
کد خبر: ۹۰۵۷۲
علی لاریجانی:

اینکه همه امور را دست خودمان بگیریم شبیه مدیریت روستایی است نه مدیریت جهانی

اینکه همه امور را دست خودمان بگیریم شبیه مدیریت روستایی است نه مدیریت جهانی
 مشاور مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم مردمی‌سازی اقتصاد و رفع موانع سرمایه‌گذاری گفت:۸۵ درصد اقتصاد کشور در اختیار حکومت و دولت است، در حالی که این شیوه نه با دین سازگار است و نه با عقل. اگر تحریم‌ها هم برداشته شوند، بدون تغییر این ساختار، تحول اقتصادی رخ نخواهد داد.

به گزارش فراز؛ علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب در ویژه برنامه «میان تیتر» در خصوص مذاکرات گفت که وقتی کسی پیشنهاد نداده، راجع به چه چیزی صحبت می‌کنیم؟
 
علی لاریجانی روز دوشنبه در آیین نکوداشت پیشکسوت جهاد و شهادت "سرتیپ پاسدار محسن رفیق دوست" و تجلیل از مجاهدت های این یار انقلاب، امام و رهبری در دوران پیروزی، تثبیت و تداوم انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به نقش برجسته رفیقدوست در انقلاب، جنگ تحمیلی و دوران سازندگی، وی را «رفیق انقلاب» خواند و بر جایگاه مدیریتی او در توسعه کشور تأکید کرد.
 
مشاور مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: واقعاً رفیق انقلاب بود و با انقلاب صادقانه رفتار می‌کرد. در دوران مبارزات انقلاب، بازار را برای حمایت از انقلاب بسیج کرد و در دوران جنگ تحمیلی، شبانه‌روز در خدمت دفاع مقدس بود. پس از جنگ نیز در بنیاد مستضعفان، نقش مهمی در مدیریت و توسعه ایفا کرد.
 
مدیری توسعه‌گرا با نگاه تحول‌محور


وی با تأکید بر نگاه توسعه‌گرای محسن رفیقدوست، گفت: فردی تحول‌گرا بود و در دوران جنگ، توسعه نظامی را در دستور کار قرار داد. صنایع نظامی و موشکی از جمله دستاوردهای این رویکرد بودند. امروز نیز توسعه اقتصادی اولویت کشور است، اما برخی این موضوع را درک نمی‌کنند.
 
لاریجانی با اشاره به دیدگاه‌های شهید مطهری و مرحوم مدرس درباره اقتصاد، یادآور شد: شهید مطهری در مجموعه آثار خود، اقتصاد و معیشت را از ارکان حاکمیت دانسته و مرحوم مدرس نیز بر مردمی‌سازی اقتصاد تأکید داشته است. علت عقب‌ماندگی، نبود مدیران توسعه‌گراست.
 
لزوم مردمی‌سازی اقتصاد و رفع موانع سرمایه‌گذاری


مشاور مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، گفت: ۸۵ درصد اقتصاد کشور در اختیار دولت است، در حالی که این شیوه نه با دین سازگار است و نه با عقل. اینکه همه امور را دست خودمان بگیریم شبیه مدیریت روستایی است نه مدیریت جهانی . اگر تحریم‌ها هم برداشته شوند، بدون تغییر این ساختار، تحول اقتصادی رخ نخواهد داد.
 
وی با تمجید از تفکر اقتصادی رفیقدوست، افزود: مدیری مثبت‌اندیش بود که از بحران‌ها فرصت می‌ساخت. امروز نیز چنین رویکردی نیاز است. برای حل مشکلات اقتصادی، باید مسیر سرمایه‌گذاری مردم را هموار کرد.
 
مدیریت شجاعانه و نگاه فراتر از جناح‌ها


لاریجانی از ویژگی دیگر محسن رفیقدوست، یعنی اعتماد به مدیران متخصص، یاد کرد و گفت: او به مدیران توصیه می‌کرد که افراد کارآمد را جذب کنند و با همه سلایق سیاسی همکاری داشت. برایش ملاک، کارآمدی بود، نه جناح‌بندی‌های سیاسی.
 
وی با اشاره به چالش‌های مدیریتی کشور، تصریح کرد: «امروز کشور دچار یک حالت ایستایی شده است. باید قوانین دست‌وپاگیر برداشته شوند و مدیران با شجاعت عمل کنند.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

ویدیو؛ بازی ۲ پلنگ ایرانی در پارک ملی شیراز

ادعای شاباک: طرح ترور بن گویر را خنثی کردیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی