يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
سه‌شنبه ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
کد خبر: ۹۰۶۰۰

محرومیت ۳ ساله ورزشکار مدال‌آور ایران در پارالمپیک

ورزشکار پارادوومیدانی و دارنده مدال‌های نقره در پارالمپیک‌های ۲۰۱۶ ریو و ۲۰۲۰ توکیو با محرومیت سه ساله مواجه شد.

محرومیت ۳ ساله ورزشکار مدال‌آور ایران در پارالمپیک

 

سجاد محمدیان ورزشکار 41 ساله پارادوومیدانی کشورمان به دلیل نقض قوانین ضد دوپینگ که از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک (IPC) اعلام شده بود، سه سال محروم شد.

رأی به دنبال جواب مربوط به نمونه ادراری که از او در روز 10 اکتبر 2023 و در خارج از زمان برگزاری مسابقات گرفته شده بود، اعلام شد.

ماده ممنوعه در این نمونه آزمایش، متاسترون و متابولیت بود. متاسترون در فهرست ممنوعه آژانس جهانی ضد دوپینگ (WADA) تحت دسته S1.1 استروئیدهای آنابولیک آندروژنیک قرار دارد. این ماده یک ماده غیرمشخص شده محسوب می‌شود و استفاده از آن در تمام زمان‌ها ممنوع است.

پس از گرفتن جواب اولیه، محمدیان به طور موقت از اول دسامبر 2023 توسط IPC معلق شد تا پرونده او حل‌وفصل شود. البته او در ادامه نتایج پیشنهادی IPC را قبول کرد و به همین دلیل به مدت 3 سال تا تاریخ 30 نوامبر 2026 از شرکت در مسابقات و سایر فعالیت‌های ورزشی (به جز برنامه‌های آموزشی یا بازپروری ضد دوپینگ مجاز) محروم خواهد شد.

البته محمدیان که سابقه کسب مدال نقره در ماده پرتاب وزنه در پارالمپیک‌های 2016 ریو و 2020 توکیو را دارد، در سال 2021 نیز به دلیل استفاده از ماده متادون توبیخ کتبی شده بود.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های مختلف اعلام شد

سرنوشت NPT امروز در مجلس بررسی می‌شود

مصوبه مجلس: حق پخش تلویزیونی مسابقات به باشگاه‌ها تعلق گرفت

دروزاه‌بان سوئدی وارد تبریز شد

آیا مردم هنوز شمش و سکه طلای کوچک می‌خرند؟

یادداشت عراقچی در روزنامه گاردین: برای خروج از این بازی باخت-باخت کنونی، سه کشور اروپایی باید مسیر مخرب خود را عوض کنند | ایران آماده است تا توافقی واقعی و پایدار را شکل دهد که نظارت دقیق و محدودیت‌هایی در غنی‌سازی را در ازای لغو تحریم‌ها به همراه داشته باشد

کشورهای صدرنشین در پذیرش رمزارزها کدامند؟

ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود

بابک زنجانی مصداق سرمایه‌داری تصنعی است

تغییر ساعت کاری بانک‌ها از این تاریخ قطعی شد

این یهودی دموکرات ممکن است رئیس‌جمهور آمریکا شود

منتظر تغییر قیمت طلا تا این عدد باشید

اصلاح طرح تشدید مجازات همکاری با کشورهای متخاصم در مجلس

پیشنهاد سردبیر
زندگی