يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
سه‌شنبه ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
کد خبر: ۹۰۶۰۴

آذری جهرمی: باید فارغ از دوقطبی‌ها اجازه دهیم که سیاست‌های رفع فیلتر ادامه پیدا کند

آذری جهرمی: باید فارغ از دوقطبی‌ها اجازه دهیم که سیاست‌های رفع فیلتر ادامه پیدا کند
وزیر اسبق وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: از برنامه دولت برای اجرای دو گام دیگر خبر خاصی ندارم چراکه هیچ اتصال و ارتباطی با بدنه دولت ندارم و مانند مردم اخبار را از رسانه‌ها دنبال می‌کنم و ظاهراً آقای رییس جمهور دستور دادند که قبل عید گام دوم این برنامه به اجرا برسد و یوتیوب و تلگرام رفع فیلتر می‌شود.

به گزارش فراز، محمدجواد آذری جهرمی در پاسخ به این سوال که در ایام انتخابات از جمله افرادی بودید که وعده رفع فیلترها در دولت پزشکیان را دادید اما تا به امروز فقط واتساپ رفع فیلتر شد، چرا این وعده مهم دولت پزشکیان تا به امروز به اجرا نرسیده و در این مدت ساکت بودید، اظهار داشت: اگر ایراد شما و مردم به حرف نزدن بنده است؛ اگر من در این شرایط حرف بزنم آقایانی که باید فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را باز کنند احساس دو قطبی می‌کنند و اجازه رفع فیلتر را نمی‌دهند و سکوت من برای باز شدن فضا است.

 وی ادامه داد: باید در این شرایط فارغ از دوقطبی ها اجازه دهیم که سیاست‌های رفع فیلتر ادامه پیدا کند. 

وزیر اسبق ارتباطات در گفت و گو با ایلنا؛ تاکید کرد: دولت مدعی است که یک برنامه سه گامی برای رفع فیلتر را انجام دهد و گام اول را انجام داده و واتساپ و گوگل پلی رفع فیلتر شده است.

اذری جهرمی گفت: از برنامه دولت برای اجرای دو گام دیگر خبر خاصی ندارم چراکه هیچ اتصال و ارتباطی با بدنه دولت ندارم و مانند مردم اخبار را از رسانه‌ها دنبال می‌کنم و ظاهراً آقای رییس جمهور دستور دادند که قبل عید گام دوم این برنامه اجرا برسد و یوتیوب و تلگرام رفع فیلتر می‌شود.

وی ادامه داد: اخبار ویژه‌ای ندارم و در دولت هم حضور ندارم.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است، فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولتی دیگر

پس از نیم ساعت زیر باران تهران قدم بزنید | باران پایتخت اسیدی و سربی است؟

برقراری پرواز مستقیم میان تهران و کوالالامپور

پیشنهاد سردبیر
زندگی