دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
کد خبر: ۹۰۷۳۱

انهدام باند ۲۹ نفره شرکت هرمی در رباط کریم

انهدام باند ۲۹ نفره شرکت هرمی در رباط کریم
جانشین انتظامی غرب استان تهران از شناسایی یک باند بزرگ کلاهبرداری شرکت هرمی و دستگیری ۲۹ نفر در این خصوص در رباط کریم خبر داد.

سردار مهدی کرمی با اشاره به شناسایی باند شرکت هرمی اظهار داشت: در پی به‌دست آمدن اخبار و اطلاعاتی مبنی بر فعالیت یک شرکت هرمی در رباط کریم، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی غرب استان تهران قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی غرب استان تهران با انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه این باند کلاهبرداری در رباط کریم شده و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه ۲۹ نفر از اعضای این باند را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

جانشین انتظامی غرب استان تهران با بیان اینکه جزوات و کتابچه‌های آموزشی از مخفیگاه متهمان کشف شد، تصریح کرد: کلاهبرداران با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

سردار کرمی در پایان خاطرنشان کرد: علیرغم هشدار‌های مستمر پلیس و تلاش برای آشکارسازی ماهیت مجرمانه اینگونه شرکت‌ها، هنوز شاهد فریب جوانانی هستیم که دارایی خود را در شرکت‌های هرمی نابود می‌کنند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روزنامه اصولگرا: بسیاری از منتقدان حوزه جنگ و دیپلماسی، نه سواد دارند، نه اطلاعات

توضیحات نماینده خمین درباره حادثه تیراندازی و فوت ۴ عضو یک خانواده: یک نفر هم از ناحیه سر مجروح شده

پسر شمخانی تحریم شد

چه کسانی لایحه ساختار سازمان مهاجرت را بررسی می‌کنند؟

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

پیشنهاد سردبیر
زندگی