پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
کد خبر: ۹۱۱۵۲

آبفای تهران: ناگزیر به کاهش فشار آب در شبکه هستیم

آبفای تهران: ناگزیر به کاهش فشار آب در شبکه هستیم
 مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران با بیان اینکه بارندگی در استان تهران ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته کم‌تر بوده است، گفت: میزان پرشدگی سد‌های ۴ گانه تهران ۶ درصد ثبت شده و مردم برای خروج از چهارمین خشکسالی، حداقل ۲۰ درصد مصرف آب را کاهش دهند.

در حالی که تهران پنجمین سال پیاپی خشکسالی را پشت سر می‌گذارد، کاهش ۴۵ درصدی بارندگی‌ها زنگ خطر کم‌آبی را برای پایتخت به صدا درآورده است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اعلام کرد که برنامه‌ای برای نوبت‌بندی آب وجود ندارد، اما از شهروندان درخواست کرد مصرف خود را ۲۰ درصد کاهش دهند تا تابستان سختی را پیش رو نداشته باشیم.
 
 محسن اردکانی مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران درخصوص میزان بارندگی ها در کشور اظهار کرد: کاهش 22 درصدی بارندگی در کشور نسبت به سال گذشته و 42 درصدی نسبت به میانگین بلند مدت در کشور ناشی از تغییر اقلیم است.
 
وی گفت: باتوجه به اینکه 25 درصد از آب شرب کشور در تهران توزیع می‌شود، اما خشکسالی و تغییر اقلیم در شهر تهران هم سبب شده است تا میزان بارندگی در این شهر، 25 درصد نسبت به سال گذشته و 45 درصد نسبت به میانگین بلند مدت با کاهش همراه باشد.
 
اردکانی افزود: در حال حاضر استان تهران، در طول دوره آماری 57 سال گذشته کمترین میزان بارندگی را در سال آبی جاری داشته است که ناشی از تغییر اقلیم خواهد بود. استان تهران همیشه بعد از پشت سر گذاشتن 2 سال خشکسالی با چند سال پیاپی‌ ترسالی مواجه بودیم.
 
مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران ادامه داد: طی سال‌های گذشته، برای اولین بار در طول دوره آماری، در حال سپری کردن چهارمین سال خشکسالی هستیم و همین موضوع کاهش ذخایر سدی کشور را به همراه داشته است. میزان پرشدگی سد‌های 4 گانه که آب تهران را تامین می‌کنند 6 درصد ثبت شده است.
 
وی اضافه کرد: گرچه در 4 سال گذشته، در مجموعه وزارت نیرو با اجرای اقدامات فنی و مهندسی اجازه ندادیم تا آثار کاهش بارندگی در خانه‌های مردم ملموس شود، اما باتوجه به استمرار خشکسالی در کشور و کاهش قابل توجه حجم مخازن سد‌ها ناگزیر به کاهش فشار آب در شبکه خواهیم بود.
 
اردکانی بیان کرد: در شهر تهران 35 درصد از مشترکین پایین‌تر از الگو یعنی 12 متر مکعب آب در ماه مصرف میکنند، 60 درصد تا دوبرابر الگو و 5 درصد بیش از 2 برابر الگو، آب مصرف می‌کنند که این ارقام از آمار جهانی بسیار بالاتر است.
 
مدیرعامل شرکت ابفای استان تهران از مردم خواست برای پشت سر گذاشتن این روز‌ها و چهارمین خشکسالی مستمر در کشور، حداقل 20 درصد مصرف آب را کاهش دهند.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

مطالبه‌گری نهاد گریز در دانشگاه

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

پیشنهاد سردبیر
زندگی