۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۰۷
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
کد خبر: ۹۱۱۹۰

جزئیاتی جدید از پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش اعلام شد

وکیل خانواده داریوش مهرجویی گفت: خیلی از تماس‌های گوشی‌های حتی مقتولان که در روز آخر با آنها گرفته شده هم پاک شده، همین‌طور اپلیکیشن‌های واتس‌آپ، تلگرام، اینستاگرام از گوشی مقتولان و متهمان پاک شده بود و در موبایل‌ها اصلا موجود نبود.

جزئیاتی جدید از پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش اعلام شد

 

نزدیک به یک‌سال و نیم از قتل فجیع و هولناک داریوش مهرجویی و همسرش می‌گذرد، اما هنوز زوایای پنهان این اتفاق تلخ شناسایی نشده است.

 از آخرین اطلاعات درباره پرونده قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر پنج ماهی می‌گذرد، در آخرین صحبت‌هایی که با مانوش منوچهری همزمان با سالگرد داریوش مهرجویی داشتیم، او به این نکته اشاره کرده بود که با توجه به اینکه متهمان انگیزه کافی برای جنایت علیه این دو نفر نداشتند و نظر به تمامی ابهامات موجود، احتمالا پای یک آمر دیگری در میان است که ممکن است این چهار متهم تنها مجری اوامر آن آمر یا آمرین بوده‌اند.

منوچهری در تاریخ ۲۱ مهرماه غیر از مواردی مبنی بر پیدا نکردن آلت قتاله‌، عدم وجود رد خون مرحوم مهرجویی روی آلت قتاله کشف شده، پاک کردن اپلیکیشن‌های گوشی و نبود عنصر معنوی جرم در پرونده به این نکته تاکید کرده بود که ساعت مراجعه متهمان به خانه مرحوم مهرجویی و جنایت ناگواری که با ضربات متعدد چاقو انجام شده، نشان می‌دهد یک انگیزه بسیار قوی‌تر از سرقت پشت این جنایت وجود دارد.

خیلی از تماس‌های گوشی‌های حتی مقتولان که در روز آخر با آنها گرفته شده پاک شده، حالا پنج ماه از آن تاریخ می‌گذرد و ما برای دریافت جزییات جدید پرونده قتل مهرجویی و همسرش دوباره با مانوش منوچهری تماس گرفتیم و از او دراین مورد سوال کردیم.

مانوش منوچهری درباره طولانی شدن روند رسیدگی این پرونده گفت: پیش‌تر روند رسیدگی تا صدور حکم در دادگاه کیفری استان البرز بسیار سریع و شتاب‌زده بود، اما پس از آنکه حکم در دیوان عالی کشور نقض و پرونده مجددا به دادگاه کیفری استان برای تکمیل تحقیقات ارجاع شد، مراحل رسیدگی یکی‌یکی طی می‌شوند و هنوز تحقیقاتی که دیوان نیز انجام آن را از دادگاه خواسته، تکمیل‌ نشده تا دوباره حکمی صادر شود.

او گفت: پس از آنکه پرونده به دادگاه ارجاع شد، طبق دادنامه دیوان عالی کشور، از ما خواسته شد که درباره معاون احتمالی جرم اظهارنظر کنیم، متاسفانه این کار در صلاحیت ما و وکیل دادگستری نیست و نیاز به انجام تحقیقات کارشناسانه و کارگاهی دارد، بنابراین ما خواستیم برای کشف این موضوع از ابزارهایی مثل تلفن همراه و دوربین‌ها و غیره استفاده شود. در این مورد بالاخره این خواسته ما مورد پذیرش قرار گرفت و از ما خواستند که خود شخصا اطلاعات موبایل‌ها را بررسی کنیم، در وهله اول اطلاعات موبایل موجود روی هاردی که در اختیار ما قرار داده‌ شده ‌بود را بررسی کردیم، ولی متاسفانه اطلاعات بسیار ناقص بود و فقط حاوی گالری عکس‌ها و ویدیوهای موجود در تلفن بود و حتی همین اطلاعات در مورد گوشی کریم و داریوش مهرجویی وجود نداشت.

منوچهری در ادامه گفت: در وهله دوم ما درخواست کردیم اطلاعات دقیق و کامل گوشی را به ما بدهند و اطلاعات خطی هم در اختیار ما قرار دهند، متعاقبا به اداره کل آگاهی استان البرز دعوت شدم که تلفن‌ها را بررسی کنم. ولی متاسفانه مشخص شد اطلاعات موجود در گوشی‌ها ناقص و دستکاری شده است و بسیاری از اطلاعات از تماس‌ها گرفته تا اس‌ام‌اس‌ها و اپلیکیشن‌ها کاملا پاک شده، البته باید بگویم من به عنوان وکیل دادگستری صلاحیت بررسی و اظهارنظر در این باره را ندارم و نیاز می‌بینم که کارشناسان دادگستری در این زمینه اظهارنظر کنند، اما نتیجه بررسی و تحلیل غیرکارشناسانه من این بود که خیلی از تماس‌های گوشی‌های حتی مقتولان که در روز آخر با آنها گرفته شده هم پاک شده، همین‌طور اپلیکیشن‌های واتس‌آپ، تلگرام، اینستاگرام از گوشی مقتولان و متهمان پاک شده بود و در موبایل‌ها اصلا موجود نبود.

او گفت: تاریخ تنظیمات بعضی تلفن‌ها نیز تغییر کرده بود و همان بخش اطلاعات موجود در گوشی‌ها به دلیل اختلال در تاریخ گوشی، قابل دسترسی نبود و به همین دلایل از دادگاه کیفری استان البرز تقاضا کردیم این امر جهت بررسی بیشتر به کارشناسی ارجاع شود که امیدواریم هر چه زودتر این‌ امکان فراهم شود تا بتوانیم در صورت امکان به سرنخ‌های اولیه درباره قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر دست پیدا کنیم.

منبع:اعتماد

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی