يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
کد خبر: ۹۱۲۳۷

تعداد قربانیان در ساحل سوریه از مرز ۱۰۱۸ نفر گذشت

تعداد قربانیان در ساحل سوریه از مرز ۱۰۱۸ نفر گذشت
دیده بان حقوق بشر سوریه تاکید کرد ۱۰۱۸ نفر در منطقه ساحل سوریه از جمله ۷۴۵ غیرنظامی در میان ناتوانی در دفن شهدا یا دسترسی به اجساد، کشته شدند و ساکنان روستا به کوه‌ها و جنگل‌ها گریختند.

 منابع محلی از ساحل سوریه به المیادین تاکید کردند تعداد قربانیان این کشتارها صدها نفر است، در حالی که ده‌ها جسد هنوز در حاشیه جاده‌ها و خیابان‌های روستاها پراکنده هستند و خانواده‌هایشان نتوانسته‌اند آنها را دفن کنند یا به آنها دست یابند.

این منابع گزارش دادند که اهالی روستا از ترس کشته شدن به کوه و جنگل گریخته و هنوز جرأت بازگشت به روستاهای خود را نداشت‌اند.

«آدم عبدالمولی»، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در سوریه و «رامناتن پالکریشنان» هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه منطقه‌ای برای بحران سوریه، بیانیه مشترکی صادر کردند که در آن «افزایش خصومت‌ها در طرطوس، لاذقیه، حمص و حماه که منجر به آواره شدن ساکنان و آوارگی غیرنظامیان شد» را محکوم کردند.

در این بیانیه از همه طرف‌ها خواسته شده است که فوراً خصومت‌ها را متوقف کنند و از غیرنظامیان و زیرساخت‌ها مطابق با قوانین بین‌المللی بشردوستانه محافظت کنند.

در همین حال، منابع محلی همچنین گفتند: «امنیت عمومی سوریه از ورود گروه‌های خارجی به شهر دمسرخوا در حومه شهر لاذقیه جلوگیری و آنها را مجبور به عقب نشینی به محل خود در باشگاه افسران در جاده ساحل آبی کرد.

پیش از این منابع محلی از ساحل سوریه به المیادین تایید کرده بودند که از صبح روز شنبه چندین قتل عام در چندین روستا و شهرک در حومه لاذقیه، طرطوس و حماه رخ داده است که در آن بیش از ۱۴۵ نفر شهید شدند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

پیشنهاد سردبیر
زندگی