۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۴۸
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
کد خبر: ۹۱۳۰۲
امانی، عضو شورای شهر تهران:

۱۳ هزار درخت به دلیل عدم آب‌رسانی مناسب و شیوع آفت قطع شدند

۱۳ هزار درخت به دلیل عدم آب‌رسانی مناسب و شیوع آفت قطع شدند
 اعضای شورای شهر تهران در مورد وضعیت فضای سبز در تهران نظرات خود را بیان کردند.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران بعد از استماع گزارش مدیر عامل سازمان بوستانها ضمن قدردانی از خدمات این فرد با بیان اینکه طرح جامع فضای سبز را چند سالی است که مدام مطرح می‌کنیم و باید به صورت ویژه این موضوع ارائه شود، گفت: دو مرتبه نامه نگاری کردم که اگر مرکز مطالعات برای اصلاح این طرح، نظری دارد ارائه کند تا موضوع تمام شود.

وی با بیان اینکه همه زحمت می‌کشند که پساب وارد چرخه آبیاری شود؛ اما گفته شده که این پساب به درد نمی‌خورد و باید میکروب زدایی شود و پیشنهاد می‌شود که شهرداری تهران پیگیر تعیین استاندارد تعیین شده بهداشت پساب باشد، گفت: تصفیه خانه جنوب دارای گرید سه است و باید تصفیه ثانویه صورت گیرد؛ اما دستگاه‌ها و تکنولوژی برای تصفیه ثانویه وجود دارد و باید به دانشجویان اعتماد کرد و دقت داشته باشید که در بودجه ۱۴۰۳، ۴۰۰۰ میلیارد تومان بابت رفع نشتی سد لار و در بودجه سال آینده نیز این مهم در نظر گرفته شده است اما باید این موضوع را به جای حفر چاه پیگیری کنند.

در ادامه علیرضا نادعلی رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با تشکر از اقدامات شهرداری تهران در توسعه فضای سبز، اظهار کرد: در حال حاضر مسیرهای دوچرخه سواری و پیاده روی در پی انجام مطالعات درست ایجاد می‌شود؛ چرا که شاهد بودیم در گذشته مسیرهای پیاده روی و دوچرخه سواری به صورت نامناسب انتخاب می شد.
تبلیغ
طلا نخرید! مطمئن‌تر سرمایه گذاری کنید.
مشاوره سرمایه‌گذاری
yn-ad

ناصر امانی عضو شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مختاری یک نفر است و باید برای حفظ و توسعه فضای سبز سیستمی و جمعی عمل شود، گفت: نباید اجازه تعرض و تخریب درختان داده شود و از ابتدای این دوره مدیریت شهری دغدغه آفت زدگی سه بوستان جنگلی مطرح شد؛ اما حالا کار به جراحی رسیده و درختانی که به موقع آبرسانی نشده را داریم قطع می‌کنیم و ۱۳ هزار درخت در این سه بوستان دچارآفت زدگی شدند و باید چاره اندیشی شود.

وی با بیان اینکه نحوه و فصل جابجایی درختان آنهم توسط پیمانکاران مورد انتقاد است، افزود: در جا به جایی درختان ستارخان نحوه جابجایی درختان و آثار باقی مانده از ریشه نشان می دهد که اصولی جابجا نشدند و ممکن است که امکان ادامه حیات برای درخت در جای جدید وجود نداشته باشد و اساسا علت قطع درختان در بوستان یاس شمالی چیست؟ اصولا سازمانها و نهادهای دولتی در مورد قطع درختان خودمختار هستند و شهرداری هم می‌گوید ما به مراجع قضایی اعلام کردیم اما نتیجه مشخص نیست و زور ما فقط به مردم می رسد.

محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه با وجود اقدامات متعدد شهرداری تهران همچون ایجاد ۷ هزار و ۷۵۰ متر جنگل کاری در ۴ سال، کمربند سبز تهران، تصفیه خانه و...اما مردم آنگونه که باید و شاید از عملکرد شهرداری تهران در حوزه توسعه فضای سبز بی خبر هستند، گفت: تخریب های سازمان دهی شده و با برنامه داریم که البته عده ای پول میگیرند که دستاوردهای نظام را به کام مردم شیرین نکنند و تاکنون سه رییس قوه در طرح کمربند سبز درخت کاشتند اما در کدام رسانه به آن پرداخته شده اما در جایی که اساسا درحتی قطع نشده، دروغ پراکنی کردند.

حبیب کاشانی نیز با بیان اینکه مختاری تنها مسئول در جمهوری اسلامی است که نمی‌تواند مدیر قبل از خود را تخریب کند چراکه مدیری قبل از او نیست، گفت: در برخی از سایت‌ها اجاره درخت برای صدور پایان کار داده می‌شود و چنارهای چند ساله به چند میلیون تومان اجاره داده می شود و تماس هم گرفته شده و این موضوع را تأیید کردند و حتی فرد فروشنده اعلام کرده که ایرادات شهرداری را هم رفع می کند که باید این موضوع با کمک اداره حقوقی شهرداری تهران حل و فصل شود.

پرویز سروری نایب رییس شورای شهر تهران نیز با طرح این سوال که کاشت درخت مثمر به چه میزان بوده است؟ افزود: کاشت درخت مثمر در بوستانها و در کمربندهای تفرجگاهی بسیار مناسب است که هم مردم تفریح کنند و هم از میوه‌ها استفاده کنند.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه درخت برای ما مقدس بوده و حتی در  تک درخت‌های بیابان‌ها دخیل می‌بندند؛ اما در تهران فقط برای دیده شدن ویترین مغازه، ۱۳ درخت آنهم در خیابان ولیعصر را خشک می‌کنند، گفت: این درخت‌هایی چند صدساله در امامزاده یحیی و ... را مردم برای ثوابش کاشتند و باید این فرهنگ ثواب را جا بیاندازیم.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
پیشنهاد سردبیر
زندگی