يکشنبه ۰۲ آذر ۱۴۰۴ 23 November 2025
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳
کد خبر: ۹۱۳۴۰

تداوم خروج پول از بورس

تداوم خروج پول از بورس
شاخص کل بورس روز گذشته ۳۴ هزار و ۴۶۷ واحد و ۱.۲۷ درصد افت کرد و به رقم ۲ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۵۰۳ واحد کاهش یافت.

 روزنامه ایران نوشت: اثرات تحولات بین‌المللی روز شنبه در بازار سهام پیش‌خور شد و روز گذشته نیز در ادامه، بازار تقریباً سرخ‌پوش بود و ۹۳ درصد نمادها منفی شدند. روز گذشته همچنین بار دیگر هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بورس خارج شد.

با وجود فضای هیجانی  بازار، در روز گذشته کمتر از روز شنبه شاهد اثرات این جو بر بازار بودیم و حجم صف‌های فروش در مقایسه با روز شنبه کمتر بود.

شرایط بازار به شکلی است که هنوز گروه دیدگاه بنیادین و معتقدین به این موضوع که اوضاع بنیادین بازار بسیار مناسب فعالیت است در تقابل با گروهی قرار دارند که معتقدند شرایط بازار همواره تحت تأثیر رخدادهای بیرونی با چالش منفی مواجه است و ورود به این بازار را مناسب نمی‌دانند. گروه معتقد به مناسب بودن بازار به هر حال با پافشاری خود موجب شده‌اند که در مدت اخیر بازار بیش از این به سمت ریزش نرود و با ریزش‌های سنگین شاخص مواجه نشود.

مشکل بازار اما همچنان پابرجاست؛ خروج پول از بازار همچنان ادامه دارد و متأسفانه جذابیت بازارهای موازی در چند ماه اخیر موجب شده است که جریان پول به سمت بازارهای طلا و ارز برود. برخی فعالان بازار سرمایه می‌گویند، در ۶ ماه گذشته قیمت طلا حدود دو برابر شده و قیمت دلار رشد بیش از ۵۰ درصدی داشته است؛ اما بورس همواره تحت تأثیر ریسک‌های سیاسی، جذابیت خود را از دست داده و مرتباً درجا می‌زند، بنابراین هر روز ماندن در این بازار ممکن است موجب کاهش ارزش سرمایه شود و حفظ ارزش در سرمایه بازار سهام بستگی مستقیمی به تحولات بیرونی و ساختاری اقتصاد ایران دارد.

اما بازار طلا، سکه و ارز روز گذشته به واسطه همین فضای هیجانی به مرز انفجار رسید؛ دلار ۱.۲۲ درصد تا ساعت ۱۶:۱۵ رشد کرد و به ۹۲ هزار و ۳۳۵ تومان رسید؛ سکه ۳.۲۸ درصد رشد داشت و طلا رشدی حدود ۲ درصدی را تجربه کرد و تا گرمی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان نیز رسید. اونس جهانی نیز به واسطه تعطیلی روز یکشنبه بازارهای جهانی بدون تغییر باقی ماند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

افزایش موارد آنفلوآنزا در کشور؛ توصیه وزارت بهداشت به مردم

آخرین وضعیت آتش‌سوزی در جنگل‌های هیرکانی؛ عملیات اطفای حریق کی به پایان می‌رسد؟

چه کسانی توان خرید بنزین ۶۵ هزار تومانی را دارند؟

فارس: میزان مصرف مازوت در نیروگاه‌ها از ۲۱ میلیون لیتر فراتر رفت

آمریکا به عربستان چرا این همه سلاح می‌فروشد؟

قیمت طلای جهانی؛ يکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴

خروج ۱.۲ میلیارد دلار از صندوق‌های بیت‌کوین؛ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

روز تولد مادورو در آسمان ونزوئلا اعلامیه پخش می‌شود | هدف کاخ سفید از این اقدام چیست؟

رئیس سازمان مدیریت بحران درباره عملیات اطفای آتش در جنگل الیت: با ایجاد معبر معبر ضد آتش، از سرایت آتش‌سوزی به منطقه مرزن‌آباد جلوگیری شد

جهش شدید قیمت‌ها در بازار خودرو +جدول

ربودن دختر ۳ ساله برای اخاذی از زوج پولدار؛ ماجرا چه بود؟

توقیف نفت‌کش با پرچم جزایر مارشال توسط سپاه حامل چه پیامی بود؟

ناترازی بانک‌ها؛ لزوماً به معنای انحلال نیست | موسسه ملل اگر تا یک سال اصلاح نشود، تعیین تکلیف می‌شود

محسن رضایی: حاکمان جدید سوریه نباید اجازه حمله به لبنان را بدهند

پیشنهاد سردبیر
زندگی