دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
کد خبر: ۹۱۸۲۷

تاکید عراقچی بر ضرورت وفاق و همدلی میان کشورهای اسلامی

تاکید عراقچی بر ضرورت وفاق و همدلی میان کشورهای اسلامی
وزیر خارجه گفت: چالش‌ها و رخدادهای اخیر در منطقه ما به روشنی بر ضرورت وفاق و همدلی عمیق میان کشورهای اسلامی در این برهه زمانی خطیر تصریح دارد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه بامداد سه‌شنبه در خصوص میزبانی ضیافت افطار برای سفرا و نمایندگان کشورهای اسلامی مقیم تهران در پیامی در اینستاگرام نوشت: شب گذشته میزبان جمعی از سفرای ارجمند کشورهای اسلامی مقیم تهران در ضیافت افطاری بودیم.

فرصتی فراهم شد تا در خصوص گسترش مناسبات دیپلماتیک، تقویت همکاری‌های چندجانبه و تعمیق پیوندهای فرهنگی و مذهبی میان کشورهای اسلامی گفت‌وگو کنیم.

چالش‌ها و رخدادهای اخیر در منطقه ما به روشنی بر ضرورت وفاق و همدلی عمیق میان کشورهای اسلامی در این برهه زمانی خطیر تصریح دارد.

ضیافت افطار وزیر امور خارجه برای سفرا و نمایندگان کشورهای اسلامی مقیم تهران سه‌شنبه شب با حضور جمعی از سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورهای اسلامی و همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین شهریاری، دبیرکل سازمان تقریب مذاهب اسلامی، سیدمهدی مصطفوی قائم‌ مقام معاونت ارتباطات و امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری، کمال خرازی و علی‌اکبر صالحی وزرای اسبق امور خارجه در وزارت امور خارجه برگزار شد و «سیف الزعابی»، سفیر امارات متحده عربی در تهران به نمایندگی از سفرای کشورهای اسلامی از وزیر امور خارجه کشورمان برای برگزاری این مراسم قدردانی کرد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

پیشنهاد سردبیر
زندگی