۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۳:۴۵
شنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
کد خبر: ۹۱۹۵۶

فعال سیاسی اصلاح‌طلب: پزشکیان، جلیلی را به عنوان وزیر اقتصاد انتخاب کند

فعال سیاسی اصلاح‌طلب: پزشکیان، جلیلی را به عنوان وزیر اقتصاد انتخاب کند
 اسماعیل گرامی‌مقدم، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در مورد ادعای یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه رییس‌جمهور اعلام کرده دیگر وزیر اقتصاد معرفی نخواهند کرد و اینکه در حال حاضر برخی با کنایه جلیلی را برای وزارت اقتصاد به رییس‌جمهور پیشنهاد می‌دهند، گفت: معنی وفاق این نیست که در بین جریانات سیاسی وفاق به وجود بیاید. در بین جریانات سیاسی رقابت وجود دارد. وقتی یک جریان سیاسی به قدرت رسید تمام ارکان دولت از جریان برنده انتخابات شکل می‌گیرد. متاسفانه این اشتباهی است که آقای پزشکیان کرد و دوستان اصولگرا و پایدارچی از آن سوءاستفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: به همین دلیل فکر می‌کنم آقای پزشکیان دو کار می‌تواند انجام دهد؛ یکی از اقداماتی که آقای پزشکیان می‌تواند انجام دهد این است که وزرایی که اصولگرا بودند را تغییر دهد یعنی به نظر می‌رسد که آقای پزشکیان تا نیمی از کابینه را می‌تواند تغییر دهد و از نیرو‌های نزدیک به جریان خود منصوب کند. دوم اینکه آقای جلیلی را به عنوان وزیر اقتصاد قرار دهد و مجلسیان دیگر سکوت کرده و همراه شوند، اما آقای پزشکیان سایر دولت را به طیف نزدیک به خود بدهد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: واقعیت این است که تا ما مدام درگیر تحریم‌های سنگین اقتصادی هستیم هر کسی در مسند اقتصاد ایران قرار بگیرد کار چندانی از پیش نخواهد برد. هیچ کسی نمی‌تواند جلوی افزایش قیمت ارز‌های خارجی در برابر ریال را بگیرد چراکه این موضوع تابعی از ارز خارجی است و با توجه به اینکه به دلیل تحریم‌ها ما نمی‌توانیم ارزمان را وارد کشور کنیم و با تهاتر کارهایمان را انجام می‌دهیم، بنابراین همواره ارزش پول ملی ریزش و فروکش دارد.

گرامی‌مقدم تصریح کرد: تفاوتی ندارد که چه کسی بر مسند اقتصاد ایران باشد هر کسی که باشد این روند پیش می‌رود مگر اینکه اصل قضیه ما حل و فصل شود و موضوع تحریم‌ها حل شود و به این ترتیب بتوانیم در صادراتی که انجام می‌دهیم عایدی و درآمد ما از فروش کالا در خارج از کشور با دلار یا هر ارز دیگری به کشور بازگردد و پول ملی ما قوی شود و الا مادامی که به این صورت خزانه ما خالی است همواره شاهد رشد ارز‌های خارجی به ویژه دلار در برابر ریال خواهیم بود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره اینکه در دولت گذشته آقای لطیفی به صورت غیرقانونی با توجه به حکم دیوان عدالت اداری فعالیت می‌کرد، اما هیچ گونه برخوردی با او نشد، اما در این دولت شاهد رفتار‌های خلاف آن هستیم، گفت: به نظرم آقای رییس جمهور باید از نیروهایش، همفکرانش و کسانی که حامی او بودند مانند آقای ظریف و سایر نیرو‌های اصلاح‌طلب دفاع می‌کرد. بالاخره کسانی که دارای سرمایه اجتماعی بودند کمک کردند که آقای رییس جمهور در انتخابات پیروز شود؛ بنابراین اول از همه آقای پزشکیان باید پشت نیروهایش بایستد و از آنها حمایت کند. رقبا که ساکت نمی‌مانند.

وی گفت: برخی در مجلس مقاومت می‌کنند و می‌خواهند نیرو‌های اصیل و کارآمد و حرفه‌ای و طرفداران آقای پزشکیان در مناصب قرار نگیرند تا کار امور پیش برود. از همین رو شروع می‌کنند به سنگ اندازی کردن و بهانه جویی کردن و الا شنیده می‌شود که خیلی از مسئولان ما اساسا نه تنها فرزندانشان اقامت و گرین کارت‌های کشور‌های مختلف از جمله آمریکا را دارند حتی برخی از مقامات همسرانشان خارجی هستند و این مسائل وجود دارد و اگر قرار است برخورد شود یا مانع از به منصب رسیدن کسانی که فرزندان و یا اقوام‌شان در خارج از کشور حضور دارند، شوند، باید با همه به یک صورت و یک استاندارد برخورد شود. متاسفانه این کار در کشور ما انجام نمی‌شود و این سرمایه‌های بزرگ از کشور حذف می‌شوند.

وی با اشاره به انتصاب غیرقانونی میثم لطیفی در دولت قبل گفت: در آن زمان کسی در قدرت نبود که بخواهد مشکل ایجاد کند. آقای پزشکیان باید مقابل جریان تند پایداری با صلابت و به پشتوانه ملت بایستد؛ مرگ یکبار و شیون یکبار چراکه مردم به او رای داده‌اند تا جریان تند پایدارچی و تندرو‌ها در قدرت نباشند؛ بنابراین باید از رای ملت دفاع کند و بایستد.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی