يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
کد خبر: ۹۲۰۰۱

افزایش ۳ درصدی تصادفات فوتی در آزادراه‌ها

افزایش ۳ درصدی تصادفات فوتی در آزادراه‌ها
جانشین پلیس راهور فراجا  از افزایش ۳ درصدی تصادفات فوتی در آزادراه‌ها خبر داد.

 سردار حسن مومنی در خصوص آخرین وضعیت ترددها در ایام طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ گفت: در حال حاضر، محورهای برون‌شهری کشور با حجم بالای تردد مواجه هستند که به‌طور کلی ترافیک در اکثر محورها روان است. محورهای شمالی طبق روال، به‌ویژه محور چالوس، شاهد ترافیک سنگین هستند، درحالی‌که تردد در محور هراز روان‌تر گزارش شده است. از هموطنان عزیز درخواست داریم از محور چالوس برای سفر به شمال کشور استفاده نکنند، چراکه این محور ظرفیت این حجم از خودروها را ندارد و مسافران باید زمان بیشتری نسبت به روزهای عادی برای عبور از این محور صرف کنند.

سردار مومنی با تقدیر از همکاری مردم منطقه غرب مازندران، به‌ویژه چالوس و مرزن‌آباد، بیان کرد: برای مدیریت ترافیک، گاهی مجبور به اعمال محدودیت‌های ترافیکی همچون یک‌طرفه کردن محورها می‌شویم، که این موضوع با همکاری و صبوری مردم منطقه به‌خوبی مدیریت شده است.

وی در ادامه افزود: در روزهای گذشته، بیش از ۳۹۴ میلیون تردد در سراسر کشور ثبت شده است که اوج تردد مربوط به روز جمعه، هشتم فروردین، با ۲۸ میلیون تردد بوده است. آمارها نشان می‌دهد تصادفات فوتی در آزادراه‌ها با ۱۱.۵ درصد، نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته است. علت اصلی این تصادفات سرعت غیرمجاز و عدم رعایت فاصله طولی است. همچنین، تصادفات فوتی در راه‌های روستایی نیز دو درصد افزایش داشته و ۹.۵ درصد از تصادفات فوتی را به خود اختصاص داده است.

سردار مومنی به مردم توصیه کرد: با نزدیک شدن به روز طبیعت و افزایش تردد در مناطق روستایی، هموطنان باید با دقت بیشتری رانندگی کنند و از تخلفات حادثه‌ساز پرهیز کنند.

وی در مورد بیشترین انباشت و تردد مسافران گفت: استان‌های مازندران، گیلان، خراسان رضوی، اصفهان و فارس بیشترین تجمع خودروها را داشته‌اند. در این میان، مبدا سفرها بیشتر مربوط به استان‌های البرز، تهران، خراسان رضوی و اصفهان بوده است.

جانشین پلیس راهور فراجا گفت: بیشترین آمار فوتی در استان‌های خراسان رضوی، کرمان، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان و اصفهان ثبت شده است. همچنین، استان‌های خراسان رضوی، لرستان، همدان، البرز و خوزستان با بیشترین افزایش تصادفات روبه‌رو بوده‌اند.

وی تاکید کرد: فردا پس از نماز عید فطر، پیش‌بینی می‌شود شاهد اوج تردد در کشور باشیم. امیدواریم هموطنان با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، سفری سریع و سالم داشته باشند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

قهرمان المپیک و نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

اعتراض از سر بی‌اطلاعی و پافشاری بر یک نظر یا لحن نادرست و نسنجیده، ذیل هر عنوانی به ضرر کشور است | نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها، برای جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد

پیشنهاد سردبیر
زندگی