جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
کد خبر: ۹۲۰۳۶

امام جمعه شیراز: برای حل نگرانی مردم، باید شر دشمن را دفع کنیم

امام جمعه شیراز: برای حل نگرانی مردم، باید شر دشمن را دفع کنیم
 نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به این‌که مشکلات و نگرانی‌هایی مختلفی در زندگی مردم وجود دارد، گفت: این مشکلات تنها با دفع شر دشمن حل خواهد شد.  

آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز، ۱۱ فروردین در خطبه‌های نماز عید فطر شیراز با اشاره به برخی مشکلات موجود در کشور اظهار کرد: ممکن است مردم در زندگی خود دچار مشکلات و نگرانی‌هایی باشند که مسئله معیشت یکی از آن‌هاست، زمانی به صورت موردی سراغ این مشکل می‌رویم، اما چون از ریشه حل نمی‌شود، باز هم وجود دارد.

وی ادامه داد: برخی افراد ممکن است مسئله عفاف و حجاب را مشکل بدانند که البته امروز در جامعه با این مشکل مواجه هستیم و مومنان نگران هستند. تذکراتی داده شده و امر به معروف و نهی از منکر می‌شود، اما می‌بینیم که اقدام نتیجه نمی‌دهد.

امام جمعه شیراز تصریح کرد: مسئله دیگر مردم فلسطین هستند و ممکن است عده‌ای بگویند از وضعیت این مردم مظلوم غفلت می‌شود. امام راحل، بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی امام خمینی(ره) در سال ۵۸ که آن زمان نیز مسائل مختلفی در ذهن مردم بود، یک نکته را به مردم آموزش دادند که با علت اصلی مظلومیت مقابله کنید و هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید.

آیت‌الله دژکام با بیان این‌که امروز برای حل مسائل جهان اسلام، اقتصاد و معیشت باید سر دشمنی را که دائما در حال دشمنی است به سنگ بکوبیم، گفت: برای اقتصاد تلاش می‌کنیم، دشمن تحریم و کارشکنی می‌کند؛ برای حجاب اقدام می‌کنیم، رسانه‌های آن‌ها شبانه‌روز مخالف آن را منتشر می‌کنند. وقتی دشمن مقابل شما است تا کار را خراب کند، اول باید دفع شر دشمن کنیم. چون تا این مشکل حل نشود، هر چه زحمت بکشیم را خراب می‌کند.

وی در پایان اظهار کرد: روز عید فطر، روز توجه به خلیفه خدا، امام زمان(عج) است. عید یعنی بازگشت و می‌خواهیم به نزد امام زمان(عج) برگردیم و به ساحت ایشان توسل کنیم و بخواهیم تا بتوانیم شر دشمنان را از سر خود کوتاه کرده و عزت، عظمت و سعادت اسلامی برای خود داشته باشیم.

همزمان با سراسر کشور، نماز عید فطر امروز در ۷۶ نقطه استان به امامت ائمه جمعه فارس برگزار شد که این نماز در شیراز با محوریت حرم شاهچراغ(ع) و امامت آیت‌الله دژکام برگزار شد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پیشنهاد سردبیر
زندگی