يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶
کد خبر: ۹۲۰۴۶
مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی:

سرعت حوادث امروز اقتضا می‌کند همه کسانی که خود را در این حوادث دخیل یا متأثر میدانند، با سرعت و با دقت جایگاه خودشان را مشخص کنند

رهبر معظم انقلاب اسلامی عزت روزافزون اسلام و مقابله با زورگویی و باج‌طلبی قدرتهای بزرگ را در گرو وحدت و بصیرت امت اسلامی خواندند و با تأکید بر دست برادری جمهوری اسلامی ایران به سمت همه دولتهای اسلامی، گفتند: راه مواجهه مؤثر با جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و حامیان آن در فلسطین و لبنان، اتحاد و همدلی و همزبانی دولتهای اسلامی است.

دست دوستی و همکاری جمهوری اسلامی به سمت همه‌ دولت‌های اسلامی دراز است

 

به گزارش فراز، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم، با تبریک عید سعید و مبارک فطر به امت اسلامی و ملت ایران، این عید را یکی از نقاط اتصال دنیای اسلام به یکدیگر و موجب افزایش روزافزون عزت اسلام و رسول گرامی آن خواندند و گفتند: لازمه تحقق عزت روزافزون اسلامی، اتحاد و همت و بصیرت امت اسلامی است.

ایشان با اشاره به حوادث پی در پی و پر سرعت جهانی گفتند: در قبال این حوادث سریع، دولت‌های اسلامی باید با سرعت و دقت جایگاه خود را مشخص و برای آنها فکر و برنامه‌ریزی کنند.

رهبر انقلاب، جمعیت زیاد مسلمانان، ثروت سرشار طبیعی و قرار گرفتن در جغرافیای حساسی از جهان را از فرصتهای مهم دنیای اسلام برشمردند و گفتند: لازمه استفاده از این فرصتها و موقعیت‌های حساس، اتحاد دنیای اسلام است. البته اتحاد به معنای یکی شدن دولتها یا همفکر شدن آنها در همه گرایش‌های سیاسی نیست بلکه به معنی شناخت منافع مشترک و تعریف کردن منافع خود به‌گونه‌ای که باعث اختلاف و نزاع و دعوا بین یکدیگر نشود.

ایشان با تأکید بر اینکه مجموعه دنیای اسلام یک خانواده است و دولتهای اسلامی باید با این نگاه فکر و عمل کنند، افزودند: جمهوری اسلامی دست خود را به سمت همه دولت‌های اسلامی دراز کرده و خود را با آنها برادر و در یک جبهه کلی و اساسی می‌داند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همکاری و همفکری دولت‌های اسلامی را مانع تعرض، زورگویی و باج‌خواهی قدرتهای متجاوز و ستمگر دانستند و گفتند: امروز متأسفانه باج‌خواهی و باج طلبی از دولتها و ملتهای ضعیف به کار رایج و صریح قدرتهای بزرگ تبدیل شده است که در مقابل آن، ما کشورهای اسلامی باید از حقوق دنیای اسلام دفاع کنیم و اجازه باج‌طلبی به آمریکا و غیرآمریکا را ندهیم.

ایشان با اشاره به مجروح بودن فلسطین و لبنان به دلیل جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن، ،بر لزوم ایستادگی دنیای اسلام در مقابل این رنج ها، افزودند: با اتحاد و همدلی و همزبانی دولت‌های اسلامی، دیگران حساب کار خود را می‌کنند و امیدواریم مسئولان کشورهای اسلامی بتوانند با همت و انگیزه و حرکت خود، امت اسلامی را به معنای واقعی تشکیل دهند.

در ابتدای این دیدار، پزشکیان رئیس‌جمهور، «عزت، سربلندی، وحدت، گذشت، برادری و یاری مظلومان» را از مهمترین آموزه‌های ماه مبارک رمضان برای مسلمانان دانست و با خطاب قرار دادن سفرای کشورهای اسلامی، تکلیف امروز جهان اسلام را کنار گذاشتن اختلافها و ایجاد ید واحده در برابر رژیم صهیونیستی و دشمنان اسلام برشمرد و تاکید کرد: جمهوری اسلامی دست دوستی و برادری به سمت همه کشورهای اسلامی دراز می کند.

پزشکیان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار سال گفت: دولت با تمام وجود تلاش خواهد کرد تا «سرمایه‌گذاری برای تولید» در سال جاری عملی شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به فضاسازی‌ها و جنگ روانی دشمن مبنی بر ضعیف شدن جمهوری اسلامی تاکید کرد: ملت‌های مسلمان چون متکی به خدا هستند هیچ‌گاه ضعیف نخواهند شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است، فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولتی دیگر

پس از نیم ساعت زیر باران تهران قدم بزنید | باران پایتخت اسیدی و سربی است؟

برقراری پرواز مستقیم میان تهران و کوالالامپور

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران

پیشنهاد سردبیر
زندگی