چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
سه‌شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
کد خبر: ۹۲۰۵۵

علی لاریجانی: اگر خطایی از آمریکا صورت بگیرد، ایران با فشار مردم مجبور می‌شود به سمت رفتن ساخت سلاح هسته‌ای برود

علی لاریجانی: اگر خطایی از آمریکا صورت بگیرد، ایران با فشار مردم مجبور می‌شود به سمت رفتن ساخت سلاح هسته‌ای برود
علی لاریجانی در یک برنامه تلویزیونی گفت: ایران می گوید من قابلیت دارم ولی فتوای رهبری این است که ما به سمت سلاح نمی رویم. فتوا غیر از دستورات سیاسی است. نامه ایشان هم من تا آنجا که یادم است، یک بار در سازمان ملل هم ثبت شده است.

او افزود: چند روز پیش دیدم که رئیس جامعه اطلاعاتی آمریکا گفته بود ما اطلاع داریم که ایران سمت سلاح نرفته است؛ خب پس چه می گویید؟ حرفتان چیست؟

لاریجانی ادامه داد: من فکر می‌کنم آمریکا دارد یک اشتباه استراتژیک می کند. ما گفته ایم هم فتوا هست هم زیر نظر آژانس کار می‌کنیم و به سمت سلاح نمی رویم اما اگر شما در مسئله هسته‌ای ایران کار اشتباهی بکنید ایران را مجبور [به این کار] می‌کنید. با دست خودتان دارید این کار را می‌کنید. ایران نمی‌خواهد این کار را بکند ولی به هر حال وقتی شما فشار آوردید آن وقت توجیه ثانویه پیدا می‌کند و ایران چاره ای ندارد و مردم فشار می آورند که برای امنیت کشور باید این کار را بکنید.

او ادامه داد: ما همین الان هم می گوییم به سمت سلاح نمی‌رویم. نظارت‌های آژانس هم می تواند الی الابد باشد، ما مشکلی نداریم چون حرف گزافی نمی‌خواهیم بزنیم اما وقتی توسط خودتان یا اسرائیل به سمت بمباران رفتید، ایران را مجبور می‌کنید که جور دیگری تصمیم بگیرد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی