سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ 29 April 2025
سه‌شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸
کد خبر: ۹۲۱۰۹
معاون وزیر خارجه روسیه:

پیشنهادات آمریکا درباره اوکراین را جدی می‌گیریم، اما نمی‌پذیریم

پیشنهادات آمریکا درباره اوکراین را جدی می‌گیریم، اما نمی‌پذیریم
معاون وزیر خارجه روسیه گفت کشورش پیشنهادات آمریکا درباره اوکراین را جدی می‌گیرد اما نمی‌تواند آنها را به‌سادگی در قالب کنونی بپذیرد.

 «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز سه‌شنبه با اشاره به پیشنهادات آمریکا درباره بحران اوکراین بیان کرد: «روسیه از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا سیگنالی به کی‌یف مبنی بر پایان دادن به جنگ نشنیده است.»

طبق گزارش ریانووستی، معاون وزیر خارجه روسیه افزود: «تمام آنچه امروز وجود دارد تلاشی برای یافتن نوعی طرح است که به آنها اجازه می‌دهد ابتدا آتش‌بس را همانطور که آمریکایی‌ها فکر می‌کنند دست یابند و سپس به سراغ برخی طرح‌های دیگر بروند که شامل مطالبه اصلی، یعنی حل ریشه‌ای مشکلات مرتبط با این درگیری، نمی‌شود.»

ریابکوف در مصاحبه با مجله «اینترنشنال لایف» گفت: «ما طرح‌ها و راه‌حل‌های پیشنهادی آمریکایی‌ها را بسیار جدی می‌گیریم اما نمی‌توانیم آنها را در قالب کنونی خودشان بپذیریم.»

وی تاکید کرد: «این طرح‌ها و پیشنهادات تقاضای اصلی روسیه را که شامل حل‌وفصل ریشه‌ای این بحران است، در بر نمی‌گیرد.»

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

دکتر سعید معدنی و دکتر سعید معیدفر در گفتگو با فراز بررسی کردند

انفجار اسکله رجایی ؛ آتشی که ایرانیان را هم‌بسته‌تر کرد

هشدار علی اصغر نخعی‌راد، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی در مورد خطر رسوب اتباع افغانی:

لایحه دولت همان طرح «سازمان ملی مهاجرت» است

زندگی