شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ 16 August 2025
چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۴
کد خبر: ۹۲۱۱۷

روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار تخت‌روانچی و ریابکوف

روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار تخت‌روانچی و ریابکوف
وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای جزئیات دیدار میان «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «سرگئی ریابکوف» معاون وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه را تشریح کرد.

در این بیانیه‌ آمده است: «در تاریخ ۲ آوریل، دیداری میان سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه و مجید تخت‌روانچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. در این دیدار، گفت‌وگوهای دقیق درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران ادامه یافت و تمرکز این بخش از گفت‌وگوها بر گام‌های مشترک ممکن در راستای ثبات‌بخشی و کاهش تنش‌ها بود.

وزارت خارجه روسیه با تاکید بر اینکه «تنش‌های کنونی به‌طور بی‌دلیل از سوی کشورهای غربی تشدید می‌شوند» تاکید داشت که این کشورها «با تلاش برای پنهان‌سازی نقض‌ گسترده قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل سعی دارند از اعتبار و قابلیت‌های نظارتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در راستای اهداف سیاسی خود سواستفاده کنند.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «در این دیدار بر غیرقانونی و غیرقابل قبول بودن استفاده از روش‌های نظامی علیه ایران و هم چنین بر رد تهدیدات خارجی مبنی بر بمباران زیرساخت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران - اقداماتی که به‌طور حتم پیامدهای وسیع و غیرقابل بازگشت رادیولوژیک و انسانی برای منطقه خاورمیانه و جهان به همراه خواهد داشت - تاکید شد.»

وزارت خارجه روسیه در انتها نوشت: «همچنین طرفین بر ادامه مسیر تعیین‌شده در رایزنی‌های سطح بالای سه‌جانبه روسیه، چین و ایران که در ۱۴ مارس در پکن برگزار شد - مسیر یافتن راه‌حل‌های پایدار و واقع‌بینانه‌ای که با در نظر گرفتن حق مشروع ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای طبق مفاد پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای موجب رفع سوتفاهم‌ها و پیش‌داوری‌های غرب در خصوص برنامه هسته‌ای ایران شود - تاکید کردند.»

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه ۱۴ میلیارد دلاری آلودگی هوا در سال ۱۴۰۳ !

پشت پرده قتل دلخراش ایلیا، کودک ۱۰ساله رشتی

نام جعلی محمدرضا پهلوی در ایالات متحده چه بود؟

بازگشت یک کتاب به کتابخانه پس از ۸۲ سال!

کشف مقبره شوالیه قرون وسطایی زیر یک بستنی‌ فروشی!

پوتین همچنان به وقت‌کشی در مذاکرات ادامه می‌دهد

الاعرجی: عراق سیاست‌های خود را بر اساس منافع ملی ترسیم می‌کند

زلنسکی پس از گفت‌وگو با ترامپ: باید به صلح واقعی و پایدار دست یافت؛ نه صرفاً یک توقف موقت در خلال حملات روسیه

ITC هافبک جدید پرسپولیس صادر شد

 کاهش ۱۶درصدی فوتی‌ها در طرح ترافیکی اربعین۱۴۰۴

عراقچی: آینده روابط ایران-ارمنستان بسیار روشن است | مرزهای مشترک ما یک واقعیت جغرافیایی نیست، بلکه پلی برای همکاری در حوزه انرژی، حمل‌ونقل، روابط انسانی و امنیت منطقه‌ای است

محور نامه پوتین به رهبر کره شمالی چه بود؟

پزشکیان: دست از مدیران پروازی برداریم

رفتار نامناسب مأموران پلیس راه کیاسر با یک شهروند؛ پلیس راه مازندران توضیح داد

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی