يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ 27 July 2025
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۹۲۳۵۴

اعلام آمادگی روسیه برای کمک به حل تنش‌ها بین آمریکا و ایران

اعلام آمادگی روسیه برای کمک به حل تنش‌ها بین آمریکا و ایران
سخنگوی کرملین می‌گوید که روسیه آماده است تا برای حل تنش‌ها بین آمریکا و ایران درباره برنامه‌ هسته‌ای تهران، هر چه در توان دارد انجام دهد.

 دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین با اشاره به تماس دائمی مسکو با تهران، گفت که روسیه برای حل تنش‌ها بین آمریکا و ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور، آماده ارائه کمک است.

 به نقل از رویترز، پسکوف دراین‌باره اظهار کرد: ما با شرکای ایرانی‌مان دائماً در حال رایزنی هستیم. و البته روسیه آمادگی دارد تا برای کمک به حل این مسئله (برنامه هسته‌ای ایران) از طریق سیاسی و دیپلماتیک، تمام تلاش خود را به کار بگیرد و هر چه در توان دارد، انجام دهد.

اظهارات پسکوف پس از گزافه‌گویی‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علیه ایران و تهدید به اقدام نظامی علیه این کشور مطرح شده است. رئیس جمهور آمریکا پیش‌تر مدعی شده بود که خواستار مذاکره با ایران است!

ترامپ در دوره نخست ریاست جمهوری‌اش در اقدامی مخالف مقررات بین‌المللی، به طور یکطرفه از توافق هسته‌ای با تهران (برجام) خارج شد.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه هفته گذشته گفت که یاوه‌گویی ترامپ درباره «بمباران ایران تنها به پیچیده شدن شرایط منجر خواهد شد» و هشدار داد که چنین اقدامی برای کل منطقه فاجعه‌بار خواهد بود.

یاوه‌گویی‌های تهدیدآمیز رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در حالی است که جمهوری اسلامی ایران طی روزهای اخیر بارها اعلام کرده است که به هرگونه اقدام احمقانه بیگانگان علیه منافع خود، پاسخ متناسب و قدرتمندانه خواهد داد.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

استارمر می‌خواهد ترامپ را به چالش بکشد

عراقچی: در مسیر رفت و برگشت به ترکیه، چند بار پهپاد بالای سرمان آمد | در محل سکونت‌مان وسط جنگ یک بمب‌گذاری شد که خانه روبروی ما بود | سوء تفاهمی بین من و نیروهای مسلح در مورد ساعت اجرای آتش‌بس پیش آمد

آغاز فروش نقد و اقساط خودروی J4 با پیش پرداخت متنوع

نفوذ یک گروه نظامی اسرائیل به استان القنیطره در جنوب سوریه

وزیر خارجه فرانسه: حمایت از استقلال فلسطین مانع همکاری ما با اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران نیست

کوتینا چه زمانی به گوکارنا آمده؟ | راز زن روس و فرزندانش که در غاری در هند زندگی‌ می‌کنند!

دیدار وزیر کشور با خانواده شهیدان سلامی و باقری

تماس تلفنی دستیار الهام علی‌اف با معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی

پلنگ شناسایی شده کوه سفید، نامگذاری شد

تعطیلی دستگاه‌های دولتی هرگز گزینه نخست دولت نبوده، اما در شرایط اضطراری اجتناب‌ناپذیر است

تذکر مجلس به وزیر اطلاعات و چند وزیر دیگر

جزئیات مسدود شدن جاده هراز به مدت ۳ شب

کشف ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در پایتخت

اعلام زمان واریز مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی

پیشنهاد سردبیر
زندگی