يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶
کد خبر: ۹۲۳۷۸

ادعای کیهان: موضع ما درباره انتقام‌گیری از ترامپ همسو با بیانات رهبری است

ادعای کیهان: موضع ما درباره انتقام‌گیری از ترامپ همسو با بیانات رهبری است
روزنامه کیهان در اقدامی عجیب و انفعالی در برابر انتقادهای گسترده از این روزنامه، موضع خود درباره ترور ترامپ را به مواضع رهبری و سخنگوی وزارت خارجه نسبت داد.

روزنامه کیهان نوشت: بقائی در ارتباط با مطلب منتشر شده در روزنامه کیهان اظهار داشت: این‌قدر واکنش‌ها غیرعادی بود که شاید ارزش پاسخگویی نداشته باشد. این موضوع طی پنج شش ماه گذشته بارها با بهانه و بی‌بهانه مطرح شده است. موضع خود را مکررا اعلام کردیم. از یکسو باید برای همه روشن باشد که موضوع ترور قهرمانان ایران چیزی نیست که فراموش شود یا بخشیده شود و همواره در ذهن و خاطره مردم ایران و منطقه باقی خواهد ماند.

ادعای کیهان: موضع ما درباره انتقام‌گیری از ترامپ همسو با بیانات رهبری است

کیهان همچنین نوشت: اکنون باید پاسخ روشن و قانع‌کننده‌ای به یک سؤال مهم داده شود: با عنایت به اینکه موضع کیهان درباره انتقام خون شهید سلیمانی، موضع صریح رهبر و انقلاب و نظام است، چه کسی یا چه کسانی، این موضع درست و قانونی را به عنوان تهدید علیه امنیت ملی وانمود کرده و به هیئت تحمیل نموده‌اند؟

این شناسایی هویت از آن جهت مهم است که آنها با رفتار خود به ترامپ این سیگنال را داده‌اند که با وجود تهدید ایران به بمباران نظامی، اعمال تحریم‌های حداکثری، زیر پا گذاشتن توافق هسته‌ای و حقوق ملت ایران، خیالش از بابت مقابله به مثل و اقدام متقابل و انتقام راحت باشد!

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

پیشنهاد سردبیر
زندگی