يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
کد خبر: ۹۲۴۰۵

ترامپ: اروپا باید ۳۵۰ میلیارد دلار انرژی از آمریکا خریداری کند

ترامپ: اروپا باید ۳۵۰ میلیارد دلار انرژی از آمریکا خریداری کند
رئیس‌جمهور آمریکا گفت که پیشنهاد تعرفه صفر در برابر صفر بروکسل کافی نیست اما اگر اتحادیه اروپا، متعهد شود کسری تجاری کالا را برطرف کند، وی آماده توافق است.

دونالد ترامپ اواخر روز دوشنبه، با رد پیشنهاد بروکسل برای تعرفه‌های صفر در برابر صفر روی خودروها و کالاهای صنعتی، گفت: اتحادیه اروپا باید متعهد شود ۳۵۰ میلیارد دلار انرژی از آمریکا خریداری می‌کند تا بتواند از تعرفه‌های گسترده آمریکا معاف شود.

اظهارات ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی کاخ سفید، در واکنش به اظهارات اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا مطرح شد که پیش‌تر گفته بود اتحادیه اروپا، پیشنهاد کرده است تعرفه‌های این بلوک بر واردات خودروها و کالاهای صنعتی از آمریکا، در صورت اقدام مشابه ترامپ، صفر شود.

ترامپ در پاسخ به خبرنگاری که پرسیده بود آیا این پیشنهاد از نظر او کافی است، گفت: نه کافی نیست. ما ۳۵۰ میلیارد دلار کسری تجاری با اتحادیه اروپا داریم و این کسری به سرعت، محو خواهد شد. یکی از راه‌های محو شدن راحت و سریع آن، این است که اروپایی‌ها انرژی را از ما خریداری کنند. اگر آنها انرژی بخرند، می‌توانیم ۳۵۰ میلیارد دلار کسری را در یک هفته، برطرف کنیم. آنها باید این میزان انرژی را خریداری کنند و متعهد شوند که خریداری می‌کنند.

ایده خرید انرژی آمریکا برای اجتناب از تعرفه‌ها، ایده جدیدی نیست. تقریبا به محض پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا، رئیس کمیسیون اروپا، مذاکرات برای خرید گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) از آمریکا به میزان بیشتر را پیشنهاد کرد.

بر اساس گزارش پولیتیکو، ترامپ روز دوشنبه در پاسخ به اینکه، آیا تعرفه‌های جهانی او، یک تاکتیک مذاکرات قوی است یا قرار است دائمی باشد، گفت: تعرفه‌ها می‌توانند دائمی باشند و همچنین مورد مذاکره قرار گیرند زیرا مواردی وجود دارد که ما فراتر از تعرفه‌ها نیاز داریم. وی افزود: اگر ما بتوانیم واقعا یک توافق منصفانه و یک توافق خوب برای آمریکا داشته باشیم، نه یک توافق خوب برای دیگران، این «اول آمریکا» است. اکنون، «اول آمریکا» است.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی