يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ 27 July 2025
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
کد خبر: ۹۲۴۹۲

حمله پهپادی یمن به تل‌آویو و ناو آمریکایی

حمله پهپادی یمن به تل‌آویو و ناو آمریکایی
سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز (چهارشنبه) از حمله پهپادی به تل‌آویو و ناو آمریکایی در دریای سرخ خبر داد.

 سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که با استفاده از پهپاد بومی «یافا» یک هدف نظامی متعلق به رژیم صهیونیستی را در منطقه اشغالی یافا (تل‌آویو) مورد حمله قرار داده‌اند.

وی همچنین گفت: چندین فروند از شناورهای جنگی دشمن، از جمله ناو هواپیمابر آمریکایی «ترومن» را در شمال دریای سرخ با حملات پهپادی هدف قرار دادیم.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ادامه تأکید کرد: یمن بزرگ، شکست‌ناپذیر است و از حمایت از ملت مظلوم فلسطین عقب‌نشینی نخواهد کرد و در برابر تجاوزات آمریکا تسلیم نخواهد شد.

وی همچنین گفت که ارتش یمن با توکل به خدا، به اقدامات خود برای جلوگیری از ناوبری رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و دریای عرب ادامه خواهد داد.

یحیی سریع همچنین تأکید کرد که تا زمان توقف کامل تجاوزات علیه ملت فلسطین و رفع محاصره غزه، به مقابله با تجاوزات آمریکایی و پشتیبانی از ملت فلسطین ادامه خواهد داد.

عملیات نیروهای مسلح یمن در پاسخ به حملات تجاوزکارانه آمریکا به این کشور و در حمایت از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه انجام می‌شود.

۱۵ مارس «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد به ارتش کشورش دستور داده است «حمله بزرگی» علیه انصارالله یمن انجام دهد و طی ادعایی تهدید کرد انصارالله را «به طور کامل نابود خواهد کرد».

پس از این تصمیم آمریکا حملات متعددی را به خاک یمن انجام داد که تاکنون منجر به شهادت و زخمی شدن ده‌ها غیرنظامی شده است و در مقابل نیروهای مسلح یمن نیز با هدف قرار دادن ناوهای واشنگتن به این حملات پاسخ داده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

استارمر می‌خواهد ترامپ را به چالش بکشد

عراقچی: در مسیر رفت و برگشت به ترکیه، چند بار پهپاد بالای سرمان آمد | در شورای عالی امنیت ملی مصوب شده بود، اگر دشمن تقاضای آتش‌بس بدون پیش‌شرط کرد، می‌پذیریم | سوء‌تفاهمی بین من و نیروهای مسلح در مورد ساعت اجرای آتش‌بس پیش آمد

آغاز فروش نقد و اقساط خودروی J4 با پیش پرداخت متنوع

نفوذ یک گروه نظامی اسرائیل به استان القنیطره در جنوب سوریه

وزیر خارجه فرانسه: حمایت از استقلال فلسطین مانع همکاری ما با اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران نیست

کوتینا چه زمانی به گوکارنا آمده؟ | راز زن روس و فرزندانش که در غاری در هند زندگی‌ می‌کنند!

دیدار وزیر کشور با خانواده شهیدان سلامی و باقری

تماس تلفنی دستیار الهام علی‌اف با معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی

پلنگ شناسایی شده کوه سفید، نامگذاری شد

تعطیلی دستگاه‌های دولتی هرگز گزینه نخست دولت نبوده، اما در شرایط اضطراری اجتناب‌ناپذیر است

تذکر مجلس به وزیر اطلاعات و چند وزیر دیگر

جزئیات مسدود شدن جاده هراز به مدت ۳ شب

کشف ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در پایتخت

اعلام زمان واریز مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی

پیشنهاد سردبیر
زندگی