يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
کد خبر: ۹۲۶۱۹

ممنوعیت جدید عربستان سعودی در مکه

ممنوعیت جدید عربستان سعودی در مکه
عربستان سعودی ورود به مکه یا ماندن در این شهر را برای هر فردی که ویزایی غیر از ویزای حج داشته باشد، از ۲۹ آوریل ۲۰۲۵ ممنوع خواهد کرد.

با نزدیک‌تر شدن به موسم حج ۲۰۲۵، عربستان سعودی ورود به مکه یا ماندن در این شهر را برای هر فردی که ویزایی غیر از «ویزای حج تمتع» داشته باشد، از ۲۹ آوریل (۹ اردیبهشت) ممنوع خواهد کرد. همچنین، از ۲۳ آوریل (سوم اردیبهشت)، افراد مقیم خارجی بدون مجوز معتبر از ورود به مکه منع خواهند شد.  

مجوزهای ورود تنها به افرادی اعطا می‌شود که اقامتشان به‌صورت رسمی در مکه ثبت شده باشد، یا مجوز معتبر حج داشته باشند، یا افرادی که مجوز کار در شهرهای زیارتی عربستان را دارند.

این اقدام بخشی از مجموعه‌ای گسترده‌تر از تدابیر برای تنظیم فصل حج امسال و تضمین امنیت و ایمنی تمام زائران است.

وزارت کشور عربستان آخرین مقررات مربوط به حج را پیش از فصل حج ۲۰۲۵ اعلام کرد. این وزارتخانه تأیید کرد که یکشنبه، ۱۵ شوال ۱۴۴۶ مصادف با ۱۳ آوریل ۲۰۲۵ (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)، آخرین مهلت ورود زائران عمره به این کشور است، در حالی که آخرین مهلت خروج تمام زائران خارجی از عربستان روز سه‌شنبه، اول۱ ذی‌القعده ۱۴۴۶ مصادف با ۲۹ آوریل ۲۰۲۵ (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) خواهد بود.   ایران نیز اعلام کرده که آخرین گروه از زائران عمره خود را تا پیش از این تاریخ، از عربستان خارج می‌کند.

به گزارش سعودی گازت، مقیمان خارجی که خواهان ورود به مکه هستند، ملزم به دریافت مجوزهای رسمی حج از مراجع ذی‌ربط خواهند بود که از چهارشنبه، ۲۵ شوال ۱۴۴۶ مصادف با ۲۳ آوریل ۲۰۲۵ (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) اجرایی می‌شود. افرادی که مجوز معتبر حج نداشته باشند، از ورود منع شده و به نقطهٔ مبدأ خود بازگردانده خواهند شد.  

همچنین وزارت کشور عربستان اعلام کرده است صدور مجوزهای عمره از طریق پلتفرم نسک (NUSUK) برای شهروندان سعودی، اتباع کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، مقیمان خارجی در عربستان سعودی و دارندگان سایر ویزاها از سه‌شنبه، ۲۹ آوریل به حالت تعلیق درخواهد آمد. این تعلیق تا دوشنبه، ۱۴ ذی‌الحجه ۱۴۴۶ مصادف با ۱۰ ژوئن ۲۰۲۵(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ادامه خواهد داشت.  

این وزارتخانه از تمام افراد، شرکت‌ها و مؤسسات ارائه‌دهندهٔ خدمات حج خواست تا از این مقررات پیروی کنند و هشدار داد که متخلفان با مجازات‌های قانونی روبرو خواهند شد. این وزارتخانه همچنین بر اهمیت همکاری برای تضمین امنیت و حرمت حج تأکید کرد. 

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

مدیرعامل ارتباطات زیرساخت: ۷۰ درصد ترافیک کشور در بستر VPN ردوبدل می‌شود

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

شائبه‌ مهندسی انتخابات نظام پزشکی وجود دارد

زمان واریز سود سهام عدالت اعلام شد

محموله گندم خریداری شده از روسیه در راه ایران است

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ونزوئلا درباره تحرکات اخیر آمریکا در منطقه کارائیب

گزارش جنجالی وزیر بهداشت آمریکا درباره ارتباط یک بیماری با مصرف استامینوفن

درخواست نماینده قم از رئیس‌جمهور درباره سفر کیش وزیر راه: یک بار دیگر اثبات کنید که هیچ خط قرمزی جز رعایت صداقت، سلامت و حریت خودتان ندارید

ماه خونین از اتفاقات شوم خبر می‌دهد؟

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

دریاچه ارومیه در تصویر جدید ناسا به طور کامل محو شد

ربیعی: اگر امید را از هر جامعه‌ای بگیریم، آن جامعه دچار فروپاشی خواهد شد

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی