يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵
کد خبر: ۹۲۷۱۵

معلمی که به دانش‌آموزان تعرض کرده بود، احضار شد

معلمی که به دانش‌آموزان تعرض کرده بود، احضار شد
قوه قضاییه به ماجرای تعرض یک معلم به دانش‌آموزان ورود کرده است و "ترک‌فعل" احتمالی مدیر مدرسه و مدیر منطقه آموزش و پرورش نیز در حال بررسی قضایی است همچنین معلم خاطی از سوی دادستان شهر ری احضار شده است.

 

 تعرض یکی از معلمان دبستانی در شهر ری به چند دانش‌آموز، بار دیگر ضرورت ارزیابی دقیق سلامت روانی و شخصیتی متقاضیان شغل معلمی را به‌عنوان یک مطالبه جدی مطرح کرده است.

این معلم مرد که از نیروهای پیمانی آموزش و پرورش بوده، در سال ۱۳۹۹ از طریق آزمون استخدامی وارد بدنه آموزش رسمی کشور شده, در سال تحصیلی جاری در یکی از مدارس دولتی محدوده دولت‌آباد شهر ری استان تهران مشغول تدریس بود و والدین دانش‌آموزان، بارها از رفتارهای خشونت‌آمیز و تنبیه بدنی او گلایه کرده بودند.

البته این گزارش‌های والدین از سوی مدیر مدرسه مربوطه مورد توجه کافی قرار نگرفته است و در نهایت، در آبان‌ ماه سال جاری، چند دانش‌آموز در نمازخانه مدرسه مورد تعرض این معلم قرار می‌گیرند.

با افشای این مسئله در اواخر بهمن‌ ماه توسط خانواده‌ها، مدیر مدرسه بلافاصله موضوع را به حراست آموزش و پرورش گزارش می‌کند. طبق اعلام آموزش و پرورش، پیگیری‌های حراست منجر به بررسی فوری پرونده می‌شود و در نهایت حکم اخراج این معلم ظرف ۲۰ روز از سوی گزینش صادر می‌شود.

آموزش و پرورش در این رابطه اعلام کرده است که هم‌اکنون قوه قضاییه نیز به ماجرا ورود کرده است و "ترک‌فعل" احتمالی مدیر مدرسه و مدیر منطقه آموزش و پرورش نیز در حال بررسی قضایی است همچنین معلم خاطی روز جاری از سوی دادستان شهر ری احضار شده است.

البته هنوز هیچ یک از مدیران در آموزش و پرورش همچون مدیر مدرسه مربوطه یا مدیر آموزش و پرورش منطقه یک ری برکنار نشده‌اند.

طبق اعلام آموزش و پرورش، ۴ دانش‌آموز در این حادثه مورد آزار قرار گرفته‌اند که یکی از آن‌ها از اتباع خارجی بوده است همچنین پیگیری سلامت روانی و امنیت روحی دانش‌آموزان نیز در دستور کار قرار گرفته است.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

آمار جدید از شمار شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه

عذرخواهی وزیر نیرو از مردم؛ چاره‌ای جز افت فشار آب نداریم

دستور پزشکیان به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

هور در آتش مناقشات آبی | مردم اهواز: نفس کشیدن سخته!

ضرغامی: ما خوب رفتار نکردیم و دشمن به طمع افتاد؛ این باید برای ما درس بشود | مردم رفتاری نشان دادند که حالا قاعدتا نظام باید یک اصلاحات درستی در رفتارش داشته باشد | الان نه در حالت جنگ هستیم و نه صلح

توافق ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

شرط اخذ گواهینامه رانندگی اعلام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی