شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ 11 October 2025
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴
کد خبر: ۹۲۸۶۹
استاندار اصفهان خبر داد:

اصفهان، نگین گردشگری ایران، میزبان اجلاس بین‌المللی گردشگری ۲۰۲۶ شد

اصفهان، نگین گردشگری ایران، میزبان اجلاس بین‌المللی گردشگری ۲۰۲۶ شد
با رأی قاطع بیش از ۳۰ کشور عضو سازمان جهانی گردشگری (UN Tourism)، شهر تاریخی و فرهنگی اصفهان به عنوان میزبان سی‌وهشتمین نشست کمیسیون منطقه‌ای شرق آسیا و اقیانوسیه این سازمان در سال ۲۰۲۶ انتخاب شد.
 
دکتر مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، با اعلام این خبر اظهار داشت: «انتخاب اصفهان به‌عنوان میزبان یکی از مهم‌ترین رویدادهای بین‌المللی گردشگری، افتخاری بزرگ برای ملت ایران و مردم فرهیخته استان اصفهان است. این موفقیت مرهون پیگیری‌های مداوم، تعامل سازنده با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، و پشتیبانی‌های دستگاه دیپلماسی کشور است.»
 
وی افزود: «در جریان برگزاری سی‌وهفتمین نشست کمیسیون منطقه‌ای شرق آسیا و اقیانوسیه و شصتمین نشست کمیسیون منطقه‌ای جنوب آسیا در جاکارتا، پایتخت اندونزی، جمهوری اسلامی ایران با معرفی اصفهان به عنوان گزینه میزبانی، موفق شد رأی اکثریت قاطع کشورهای عضو را جلب کند.»
 
استاندار اصفهان ادامه داد: هیأت اعزامی کشورمان به سرپرستی معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، با ارائه گزارشی جامع از توانمندی‌ها و زیرساخت‌های گردشگری اصفهان، همچنین پخش ویدئویی از جاذبه‌های بی‌نظیر این شهر، توانست توجه و حمایت نمایندگان کشورهای عضو را جلب کند.»
 
دکتر جمالی‌نژاد خاطرنشان کرد: «این میزبانی، فرصتی طلایی برای معرفی اصفهان به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی گردشگری جهان اسلام، توسعه دیپلماسی فرهنگی، افزایش سرمایه‌گذاری خارجی و ارتقاء جایگاه ایران در مجامع بین‌المللی است.»
 
وی در پایان تأکید کرد: استانداری اصفهان با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های استانی، این اجلاس را در شأن ملت بزرگ ایران و شهر تمدن‌ساز اصفهان برگزار خواهد کرد و برگ زرین دیگری در تاریخ افتخارات این سرزمین رقم خواهد زد.»
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سازمان حمایت: ایران‌خودرو اجازه افزایش قیمت ندارد

یک باخت دیگر برای تیم قلعه‌نویی؛ ایران از روسیه شکست خورد

افغانستان: پاکستان به قلمرو کابل تجاوز کرده

حماس: عقب‌نشینی ارتش اسرائیل را زیر نظر داریم

وقوع ۷ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت

پوتین: نسل جدید تسلیحات مسکو در راه است؛ به زودی اعلام رسمی می‌شود

اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی

وزیر ارتباطات: تامین باتری، جایگزین قطعی‌های مکرر برق نیست

اکسیوس: ترامپ قصد دارد نشستی با رهبران جهان درباره‌ غزه برگزار کند

برخی برای عادی‌سازی بی‌حجابی در جامعه تلاش می‌کنند | رضاخان نتوانست، محمدرضا پهلوی نیز نتوانست و شما هم نخواهید توانست

تروئیکای اروپایی: آماده ازسرگیری مذاکرات با ایران هستیم

توضیح مهم رییس کمیسیون امنیت ملی درباره قانون تشدید مجازات جاسوسی

پیش‌فروش سکه به تنظیم بازار طلا و سکه کمک می‌کند؟

کیم: کره‌شمالی بهترین بهشت سوسیالیستی جهان خواهد شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی