شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ 04 October 2025
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸
کد خبر: ۹۲۹۰۲
ترامپ:

اگر نشانه‌ها ظاهر نشوند، از مذاکرات صلح اوکراین خارج می‌شویم

اگر نشانه‌ها ظاهر نشوند، از مذاکرات صلح اوکراین خارج می‌شویم
رئیس‌جمهور و وزیر خارجه آمریکا تهدید کردند اگر به زودی نشانه‌هایی واضح از پیشرفت در زمینه صلح اوکراین حاصل نشود، آمریکا تلاش‌های میانجی‌گرایانه خود را برای مذاکرات صلح کنار می‌گذارد.

 «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «ما می‌خواهیم سریعا به صلح اوکراین دست پیدا کنیم. اگر به دلایلی یکی از طرفین اوضاع را مشکل کند، به او می‌گوییم که احمق و آدم وحشتناکی است. اگر به پیشرفتی نرسیم، مذاکرات را ترک می‌کنیم.»

به نوشته خبرگزاری رویترز، پیش از ترامپ هم «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا گفته بود که اگر پیشرفتی در مذاکرات صلح اوکراین به دست نیاید، آمریکا از این مذاکرات خارج خواهد شد.

روبیو پس از دیدار با سران کشورهای اروپایی و اوکراین گفت: «ما به دنبال این نیستیم که این وضعیت را برای هفته‌ها و حتی ماه‌ها پیش ببریم. ما با همین الان و سریع تصمیم بگیریم چون من دارم چندین روز در این‌باره صحبت می‌کنم. نمی‌شود که این موضوع چندین ماه روی میز مذاکره باشد.»

در طول چند هفته گذشته، مقام‌های واشنگتن به طور خصوصی اذعان کرده‌اند که شانس دستیابی به توافق صلح سریع در اوکراین غیرممکن شده است.

در این میان، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نیز گفته که یکسری پیشرفت‌ها درباره سازش صلح‌آمیز به دست آمده اما تماس‌ها با واشنگتن دشوار است.

مقام‌های آمریکایی همچنین از گفته‌ها و اظهارات «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین درباره «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ ناامید شده‌اند چون رئیس جمهور اوکراین گفته بود «ویتکاف روایت‌های روسیه را اشاعه می‌دهد.»

همچنین گفته‌های ترامپ در حالی مطرح شده که او در کارزار انتخاباتی خود وعده داده که با ورودش به کاخ سفید، ظرف ۲۴ ساعت به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهد.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی