۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۴۳
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
کد خبر: ۹۲۹۰۵

رئیس جامعه مدرسین: عده‌ای نقاط ضعفی که هر کشوری دارد را بزرگ می‌کنند

رئیس جامعه مدرسین: عده‌ای نقاط ضعفی که هر کشوری دارد را بزرگ می‌کنند
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه مردم به خاطر عدم اطلاع صحیح، روحانیت و مراجع تقلید را متهم به سکوت نسبت به مشکلات کشور می‌کنند، خواستار انعکاس مواضع و مطالبات مراجع عظام تقلید توسط صدا و سیما در سطح ملی شد.

 مدیرکل صدا و سیمای استان قم به همراه جمعی از مدیران این مجموعه با آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری دیدار کردند.

 رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این دیدار با بیان اینکه یکی از راه‌های افزایش معنویت در جامعه پرداختن به ادعیه ائمه علیهم السلام است، خطاب به مسئولین صدا و سیما ابراز داشت: کارشناسانی را بیاورید و در مناسبت‌های مختلف روی ادعیه وارد شده کار کنید. اهل بیت علیهم السلام به خاطر شرائط خاصی که در آن زمان بر جامعه حکم فرما بوده است، بسیاری از سخنان خود را از طریق دعا مطرح کرده‌اند.

وی با اشاره به کارکردهای مثبت و منفی رسانه اظهار داشت: این رسانه‌ای که امروز در اختیار ماست، ما پدیدآورنده آن نبوده‌ایم، اما امروز در اختیار ماست و به فضل الهی تا مقدار زیادی از امکانات و ظرفیت‌های آن برخورداریم. حال سؤال اصلی اینجاست که چگونه از این ظرفیت استفاده کنیم؟ و به عنوان پیروان اهل بیت چه وظیفه‌ای داریم؟

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری خواستار توجه ویژه صدا و سیمای سراسری به مرکز قم شد و بیان داشت: تأکید اول من تولید محتوای فاخر است، چراکه قم یک شهر عادی نیست. اینجا مرکز علماء، مراجع و حرم اهل بیت – علیهم السلام – است، لذا باید شرایط قم را بیشتر از این برای مسئولین بالا دست تبیین کنید.

وی با بیان اینکه مردم به خاطر عدم اطلاع صحیح، مراجع عظام تقلید و روحانیت را متهم به سکوت نسبت به مشکلات کشور می‌کنند، خواستار انعکاس مواضع و مطالبات مراجع عظام و علما توسط صدا و سیما در سطح ملی شد و خاطرنشان ساخت: این ذهنیت باید بر طرف شود. اگر صدا و سیما مطالبات مراجع عظام تقلید را به درستی منعکس کند، مردم نسبت به مراجع خوش بین می‌شوند و در این صورت، دفاع علما و بزرگان از نظام در بزنگاه‌ها اثر گذار خواهد شد.

امام جمعه قم با بیان اینکه اگر مردم ببینند مراجع عظام تقلید در مشکلات مطالبه دارند، آن وقت دیگر سخنان ایشان نیز تأثیرگذار خواهد شد، تصریح کرد: امکان ندارد که با دیوار کشیدن بین مراجع تقلید و مردم، نظام تقویت شود.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از نوآوری‌ها و الگوهای موفق رسانه در دنیا، خواستار معرفی پیشرفت‌های انقلاب اسلامی در قالب‌های مختلف به مردم شد و اظهار داشت: عده‌ای به دروغ، زمان شاه را برای مردم بَزَک می‌کنند، داشته‌های ما را نادیده می‌گیرند و نقطه ضعف‌هایی که هر کشوری دارد را بزرگ جلوه می‌دهند. اطلاع رسانی صحیح، نگاه‌ها را عوض می‌کند. باید بپذیریم که در اطلاع رسانی ضعف داریم.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه بمباران تبلیغاتی دشمن، پرده سیاهی جلوی چشم‌ها انداخته و جلوی حقیقت را گرفته است، ادامه داد: باید اردوهایی برای روایت پیشرفت‌های کشور ایجاد شود و صدا و سیما آن را پوشش دهد. اگر نگاه مردم نسبت به انقلاب مثبت باشد، این مردم دیگر از هیچ تهدیدی نخواهند ترسید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، اعتماد افزایی را از دیگر وظایف صدا و سیما دانست و بیان داشت: رسانه باید بتواند پیوند محکمی با مخاطبین خود ایجاد کند و این ممکن نیست مگر با اینکه حرف‌ها را بشنویم و بازتاب دهیم.

منبع:حوزه نیوز

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی