يکشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ 25 May 2025
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
کد خبر: ۹۲۹۸۱

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: دور دوم مذاکرات با ایران با پیشرفت قابل توجهی همراه بود

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که دور دوم مذاکرات غیرمستقیم با ایران با «پیشرفت قابل توجه» همراه بود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: دور دوم مذاکرات با ایران با پیشرفت قابل توجهی همراه بود

به گزارش فراز؛ با گذشت ۱۲ ساعت از پایان دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در شهر رم، پایتخت ایتالیا، «تامی بروس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به شبکه المیادین گفت که مذاکرات با «پیشرفت قابل توجه» همراه بود.او افزود: «با طرف ایرانی توافق کردیم که هفته آینده دوباره دیدار کنیم».

همزمان یک مقام ارشد دولت ترامپ به رسانه‌های آمریکایی گفت: «امروز در رم، طی چهار ساعت در دور دوم مذاکرات، در گفتگوهای مستقیم و غیرمستقیم خود پیشرفت بسیار خوبی داشتیم».

به نوشته فارس، دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا روز گذشته به ریاست وزیر خارجه ایران سید عباس عراقچی و «استیو ویتکاف» نماینده دونالد ترامپ در اقامتگاه سفیر عمان در ایتالیا و با واسطه وزیر خارجه عمان بدر البوسعیدی برگزار شد.

عراقچی درباره این گفت‌و‌گوها اظهار داشت که طرفین در خصوص یکسری اصول و اهداف به تفاهم بهتری رسیدند و قرار است روز چهارشنبه مذاکرات در سطح کارشناسی برگزار شود و گفت‌وگوهای سطح بالا نیز شنبه هفته آینده ادامه خواهد یافت.

او تأکید کرد: «در حال حاضر، خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد».بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان هم مدعی شد که مذاکرات ایران و آمریکا، سرعت خوبی گرفته و «آنچه غیر ممکن بود، در حال حاضر، ممکن شده است».

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

یعقوب رضازاده، دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با فراز:

طرح سامان‌دهی اتباع خارجی ایراد دارد

توضیخات رضا سپهوند، نماینده خرم‌آباد در مورد لوایح مالی

پیام روسیه در مورد FATF

زندگی