مشترکانی که بیش از الگو مصرف داشته باشند، بابد برق را از بازار آزاد خریداری کنند
به گزارش فراز، عباس علیآبادی امروز در بیستمین جشنواره شهید رجایی با بیان اینکه الگو مصرف را شاخص قرار دادهایم، اظهار کرد: مشترکانی که در بیش از الگو مصرف داشته باشند بابد برق را از بازار آزاد خریداری کنند.
وی افزود: میزان الگو مصرف در مناطق مختلف متفاوت تعریف شده است، به طور مثال الگو مصرف در مناطق گرمسیر مانند خوزستان با تهران متفاوت است، برای آب نیز شرایط همینگونه خواهد بود.
وزیر نیرو با بیان اینکه امید میرود همکاران در این حوزه موفق عمل کنند، گفت: به دنبال پویش دو درجه کمتر ۲۰ میلیون دلار صرفهجویی محقق شد که باید این سیاست ادامه داشته باشد.
علیآبادی اظهار کرد از نظر اتکا به داخل، متکی به خود و صاحب برند هستیم اما در حوزه مصرف، بد مصرف به حساب میآییم لذا انتظار میرود این مساله به صورت جدی مورد بررسی قرار بگیرد.
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: