يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ 18 May 2025
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
کد خبر: ۹۳۶۴۲

چرا ترامپ وزیر دفاع را برکنار نکرد؟

چرا ترامپ وزیر دفاع را برکنار نکرد؟
سی‌ان‌ان به نقل از منابع خود گزارش داد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، «پیت هگست»، رئیس پنتاگون را که درگیر رسوایی افشای اطلاعات است، اخراج نکرد، زیرا رئیس‌جمهور منابع زیادی را برای تأیید او صرف کرده است.

 

براساس این گزارش، برداشت ترامپ از هگست با آنچه او پس از ماجرای افشای اطلاعات سیگنال در مورد «مایک والتز»، مشاور امنیت ملی، فکر می‌کرد، متفاوت بود. رئیس جمهور نتوانست برای این سوال که والتز چگونه «جفری گلدبرگ»، سردبیر مجله آتلانتیک، را به چت گروهی مخفی دعوت کرده است، پاسخی پیدا کند. 

در این گزارش آمده است اگرچه ترامپ معتقد نبود که هگست در به اشتراک گذاشتن یک طرح مخفی در دو چت گروهی به درستی عمل کرده است، اما فکر می‌کرد که وزیر دفاع او نباید اخراج شود، زیرا دولت ریاست جمهوری آمریکا «سرمایه سیاسی زیادی را برای تأیید او صرف کرده است.»

همچنین گفته شده است که پیت هگست در خارج از دولت ترامپ حمایت بیشتری نسبت به والتز دارد. همچنین، برخلاف هگست، اقدام برای جایگزینی والتز نیازی به تأیید سنا ندارد. 

روز پنجشنبه، ترامپ از قصد خود برای برکناری والتز از سمت مشاور امنیت ملی و معرفی او به عنوان سفیر در سازمان ملل متحد، و همچنین انتصاب موقت «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه، به عنوان جایگزین او خبر داد. 

در 24 مارس، جفری گلدبرگ، سردبیر آتلانتیک، در مقاله‌ای فاش کرد که مایک والتز، مشاور امنیت ملی وقت، به طور تصادفی او را به یک گفتگوی خصوصی در برنامه سیگنال در مورد حملات قریب‌الوقوع به حوثی‌ها در یمن اضافه کرده است. به گفته گلدبرگ، مقامات ارشدی مانند هگزت، روبیو و معاون رئیس جمهور جی. دی. ونس در این گفتگو حضور داشتند. گلدبرگ تصاویری از مکاتبات را ارائه داد که در آن رئیس پنتاگون، چند ساعت قبل از شروع عملیات، گزارش‌هایی در مورد انواع هواپیماها و اهداف ارائه کرده است که به گفته این روزنامه‌نگار، در صورت فاش شدن می‌توانست نیروهای نظامی را تهدید کنند.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزیر خارجه عمان: ظهور برخی نشانه‌ها از شکل‌گیری یک رویکرد جدید در واشنگتن، باعث خوشبینی و امیدواری من شده

عراقچی: مکان و زمان دور بعدی مذاکرات، به زودی اعلام می‌شود

عارف: داوطلب تحریم نیستیم

رئیس‌جمهور عامل این وضعیت نیست؛ دکتر پزشکیان به‌دنبال حل مشکل است، نه یافتن مقصر

ولایتی: ایران کشوری مستقل، با اعتماد به نفس و قدرتمند است

کارشناس صهیونیست: اسرائیل کاملاً از راهبرد منطقه‌ای ترامپ حذف شده

وزیر جنگ اسرائیل: همه شواهد حاکی از ترور محمد السنوار است

استعفای مجید جلالی از فدراسیون فوتبال

تخت روانچی: در مورد کنسرسیوم هسته‌ای صحبتی نکرده‌ایم، ولی ایده‌هایی در این زمینه مطرح شده

دبیر شورای امنیت ملی: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند

تیراندازی در تخت جمشید؛ ماجرا چه بود؟

 پذیرش دانشجویان اتباع مهاجر ممنوع شد

بارزانی در تهران فارسی سخنرانی کرد

دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در روابط تهران و ایروان هیچ چالشی وجود ندارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی